Новини

04 Листопада, 2019 р., 09:03
Підготовку господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період у Київській області завершено на 100%
04 Листопада, 2019 р., 09:02
Звертаємо особливу увагу водіїв на безпеку дорожнього руху в осінньо-зимовий період і нагадуємо, що час „перевзути“ своє авто - змінити літні шини на зимові. Адже з погіршенням погодних умов автівки на літніх шинах перетворюються на небезпечний і некерований вид транспорту. Також керування автомобілем в осінньо-зимовий період вимагає більшої зосередженості та вміння діяти у непередбачених ситуаціях. Необхідно обирати безпечну швидкість руху, збільшувати дистанцію з транспортом, що рухається попереду, і відмовитися від небезпечних маневрів. Закликаємо водіїв бути уважними та обережними на дорозі! 
04 Листопада, 2019 р., 09:01
Звертаємо увагу на зміну порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Починаючи з жовтня 2019 року відповідно до Закону України від 09.11.17 № 2189-VІІІ «Про житлово-комунальні послуги» пільга надається у грошовій формі. Розраховані органами соціального захисту населення суми пільг перераховуватимуться АТ «Ощадбанк» для подальшого проведення ним розрахунків з надавачами послуг за кожного конкретного пільговика (безготівкова форма). Пільговикам, які подали заяву до органу соціального захисту населення на отримання пільги готівкою, виплата буде здійснюватися у готівковій формі у зазначений у заяві спосіб (банк або пошта). 
04 Листопада, 2019 р., 09:00
Усі медзаклади Київської області в достатній кількості забезпечені вакциною АКДП. Проте, дифтерійного антитоксину (сироватки) практично немає. Як повідомляє департамент охорони здоров’я КОДА, станом на 30.10.2019 жодного випадку захворювання на дифтерію не зафіксовано.
01 Листопада, 2019 р., 16:36
У кожного з нас є своє призначення, покликання у житті. Хтось пече для нас хліб,  працює в полі для того, аби було на столі, а хтось допомагає людям у повсякденних потребах, які ті, самі, на жаль, виконати не взмозі. А зовуть цих добрих громадян – соціальними працівниками. І вже гарною традицією стало святкування Дня працівника соціальної сфери, який відзначають у першу неділю листопада, аби висловити вдячність, повагу та захоплення тим, хто щоденно дбає в першу чергу не про себе, а про інших, хто віддає частину душі, а не просто ходить на роботу від години до години.
01 Листопада, 2019 р., 16:31
 1 листопада житель м.Яготин Артем Матвійович Барило відсвяткував свій 90-й ювілей.
01 Листопада, 2019 р., 14:18
Під керівництвом виконувача обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко та за участі голови Яготинської районної ради П.В.Гайдая, заступника голови адміністрації В.М.Гончара та керівників сільськогосподарських підприємств відбулась нарада з питань завершення осінньо - польових робіт в Яготинському районі.
01 Листопада, 2019 р., 11:20
Шановні працівники соціальної сфери!
01 Листопада, 2019 р., 11:13
Прийміть сердечні привітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери. Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення нашого краю. 
01 Листопада, 2019 р., 11:10
Протягом жовтня працівниками Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї Яготинської районної державної адміністрації, спільно із  інспектором з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання в 40 сім’ях, в яких виховується 95 дітей та які проживають в Яготинському районі: села Богданівка, Годунівка, Жоравка, Капустинці, Лемешівка, Лозовий Яр, Ничипорівка, Панфили, Сотниківка, Сулимівка, Супоївка, Фарбоване, Черняхівка та  місто Яготин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування