Новини

07 Листопада, 2019 р., 16:31
При райдержадміністрації діє спостережна комісія, основним завданням якої є організація та здійснення громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів засуджених та осіб, звільнених від відбування покарання, надання допомоги у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання.
07 Листопада, 2019 р., 16:10
З 04 по 10 січня 2020 року в рамках діяльності організації відбудеться культурно-освітня поїздка до Австрії, Німеччини, Швейцарії,Угорщини. Метою поїздки є створення умов для особистісного і соціального розвитку української молоді, її інтеграції у європейський соціокультурний простір, ознайомлення з культурно-історичною спадщиною зазначених країн. 
07 Листопада, 2019 р., 15:59
5 листопада в приміщенні Яготинського НВК №3 відбулась зустріч виконувача обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко, заступника голови адміністрації В.М.Гончар з представниками підрядної організації ТОВ «АСТОН-ЛЮКС» та спеціалістом Технагляду Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.
07 Листопада, 2019 р., 14:39
07 листопада в рамках «Тижня безпеки життєдіяльності» рятувальники Яготинського районного сектору провели бесіди з учнями Двірківщинського НВК в с. Двірківщина.
07 Листопада, 2019 р., 14:27
07 листопада 2019 року методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації  Миненок О.В. на базі ДНЗ№6 «Волошка» проведено засідання районного методичного об’єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти на тему: «Розвиток співочих навичок у дітей дошкільного віку».
07 Листопада, 2019 р., 13:56
Зміни, внесені в Закон України «Про запобігання корупції» (на підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення ефективності інституційного механізму запобігання корупції»).
07 Листопада, 2019 р., 10:20
04 листопада, інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено позапланову перевірку протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту Богданівського НВК с. Богданівка в ході перевірки проведено перевірку електрогосподарства, первинних засобів пожежогасіння, автоматичної пожежної сигналізації, системи оповіщення та евакуації людей, протипожежне водопостачання, навчання персоналу до дій при виникненні пожеж, засобів індивідуального захисту та документації, яка регламентує безпечну діяльність закладів освіти. Під час обстежень проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику.
07 Листопада, 2019 р., 10:10
28 листопада 2019 р., м. Київ, КВЦ «Парковий»
07 Листопада, 2019 р., 10:06
06 листопада, інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено позапланову перевірку протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту Бази відпочинку «Резиденція» ТОВ «Резорт Інвест» в ході перевірки проведено перевірку електрогосподарства, шляхів евакуації, первинних засобів пожежогасіння, автоматичної пожежної сигналізації, системи оповіщення та евакуації людей, протипожежне водопостачання, навчання персоналу до дій при виникненні пожеж, засобів індивідуального захисту та документації, яка регламентує безпечну діяльність готелів. Під час обстежень проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику.
07 Листопада, 2019 р., 09:41
6 листопада в приміщенні райдержадміністрації відбулось засідання робочої групи з питань врегулювання відносин, що виникають між постачальниками та споживачами природного газу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування