Привітали з 90-річним ювілеєм

Дата: 01.11.2019 16:31
Кількість переглядів: 348

 Фото без опису1 листопада житель м.Яготин Артем Матвійович Барило відсвяткував свій 90-й ювілей.

Привіти ювіляра завітали виконувач обов'язків голови Яготинської районної державної адміністрації Тетяна Сухенко та голова Яготинської районної ради Петро Гайдай.

Багата на всілякі події доля Артема Матвійовича загартувало в нього дух непохитного чоловіка, який на своєму життєвому шляху пережив безліч тяжких і щасливих моментів. І за це Господь подарував йому довголіття.

Керівники району щиро побажали ювіляру міцного здоров’я, щастя, радості, наснаги, тепла і затишку в родинному колі, благополуччя та ще довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої.

Вручили вітальну адресу районної державної адміністрації та районної ради за багаторічну сумлінну працю та вагомий особистий внесок у розвиток народного господарства, а також квіти та подарунок.

Розчулений увагою присутніх, Артем Матвійович, висловив теплі слова вдячності гостям та із задоволенням поділися секретом довголіття, зазначивши що весь вік працював на землі і робив людям лише добро. Саме завдяки цьому Бог і подарував йому щастя дожити до такого поважного віку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування