Новини

06 Листопада, 2019 р., 16:15
Без традиції — нема культури, а без культури — нема нації. Культура незримою силою формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Багата талантами наша земля - українці володіють вагомим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва. Їхня самовіданна творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.
05 Листопада, 2019 р., 16:14
З ініціативи Яготинської районної філії КОЦЗ, 5 листопада 2019 року було проведено професіографічну екскурсію для 19 учнів 9-Б класу Яготинського НВК №1 до Яготинського відділення поліції ГУНП в Київській області, де у дітей була можливість зсередини побачити роботу служби, до якої ми звертаємося в найскладніших ситуаціях. Начальник центру пробації Ярослава Яковенко розповіла підліткам про роботу служби та про професію поліцейського. Діти побачили чергову частину, кімнати для затриманих, ізолятор тимчасового утримання. Підлітки були вражені гостинністю правоохоронців. Екскурсія була цікава та змістовна.
05 Листопада, 2019 р., 16:08
До зведеного бюджету платники Київщини перерахували 23,2 млрд грн
05 Листопада, 2019 р., 16:07
У сервісних центрах МВС став доступним новий онлайн сервіс. Відтепер можна перевірити наявність платних номерних знаків, що видаються за бажанням власників легкових автомобілів та містять визначену комбінацію цифр.
05 Листопада, 2019 р., 16:05
Нинішнього року Регіональний сервісний центр МВС в Київській області видав 1 172 свідоцтва про допущення автотранспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів. Також 1 132 кермувальника пройшли спеціальну підготовку та отримали відповідні документи, які дозволяють цим водіям керувати вантажівками з небезпечними речовинами, матеріалами, виробами та відходами. За певних обставин такі вантажі під час перевезення можуть спричинити пожежу, пошкодження технічних засобів, пристроїв, споруд та інших об’єктів, завдати матеріальні збитки й шкоду довкіллю, а також призвести до травмування, отруєння людей і тварин. Тому автомобілі, що перевозять небезпечні вантажі, повинні відповідати вимогам державних стандартів, норм безпеки, охорони праці та екології, а також мати відповідне маркування і Свідоцтво про допущення до перевезення небезпечних вантажів, а водії – відповідний документ про закінчення навчання.
04 Листопада, 2019 р., 15:01
Діти — наше майбутнє! Від здоров’я наших дітей сьогодні залежить здоров’я усієї нації в майбутньому. А здоров’я дітей не в останню чергу залежить від їх харчування. Більшість дітей до 6 років відвідують дошкільні навчальні заклади. Кожен такий заклад має забезпечити дитині належне харчування.
04 Листопада, 2019 р., 11:36
З яких би надстійких і міцних сучасних матеріалів не було виготовлено дорожнє покриття, з часом, під впливом інтенсивного дорожнього руху, негативного впливу погодно-кліматичних умов та ряду інших різних факторів, покриття починає руйнуватися. У зв’язку з цим виникає необхідність в капітальному або поточному ремонту практично всіх доріг.
04 Листопада, 2019 р., 11:00
02 листопада о 16:00  до оперативно – диспетчерської служби Яготинського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу в м. Яготин.
04 Листопада, 2019 р., 10:54
03 листопада о 06:32 до оперативно – диспетчерської служби Яготинського району надійшло повідомлення про загорання одноповерхового житлового будинку в с. Червоне.
04 Листопада, 2019 р., 10:53
01 листопада о 23:03  до оперативно – диспетчерської служби Яготинського району надійшло повідомлення про загорання дровника в м. Яготин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування