Подяки та нагороди посипались для тих, хто віддає себе людям

Дата: 01.11.2019 16:36
Кількість переглядів: 702

Фото без описуУ кожного з нас є своє призначення, покликання у житті. Хтось пече для нас хліб,  працює в полі для того, аби було на столі, а хтось допомагає людям у повсякденних потребах, які ті, самі, на жаль, виконати не взмозі. А зовуть цих добрих громадян – соціальними працівниками. І вже гарною традицією стало святкування Дня працівника соціальної сфери, який відзначають у першу неділю листопада, аби висловити вдячність, повагу та захоплення тим, хто щоденно дбає в першу чергу не про себе, а про інших, хто віддає частину душі, а не просто ходить на роботу від години до години.

То хто ж вони,  люди із соціальної сфери?  Соціальні працівники – це не просто звичайні, пересічні жителі. Це люди, які справою всього свого життя вважають допомогу іншим. Вони займаються з хворими, молоддю, малозабезпеченими, людьми з вадами тіла, пенсіонерами, дітьми. Соцпрацівники допомагають вирішувати проблеми тим, хто самотужки це зробити не може.

Люди, які працюють в соціальній сфері, кожного дня, не залежно чи в дощ, чи в сонячну погоду,  бережуть тепло в душі,  акумулюють і передають його іншим, щоденно віддаючи крихітку себе. Професія ця вимагає не тільки фізичного труду, а й тонкого знання психології, душевної рівноваги, спокою, терпіння і життєрадісності. Саме цими всіма якостями, та і не тільки цими, володіють працівники соціальних служб та всі ті, хто працює в цій галузі.

То ж привітати, подякувати та нагородити соцпрацівників зібрались представники влади та громадськість у великому залі райдержадміністрації. Багато теплих слів в цей день прозвучало для тих, хто вміє співчувати, а це надзвичайно важливо у житті, для тих, хто, певно, за велінням Бога обрав собі такий шлях і не шкодуючи  ані сил, ані добра, допомагає іншим  та вирішує їх складні ситуації.

Тому з великою повагою звучали слова поздоровлень від виконувача обовязків голови адміністрації Тетяни Сухенко, голови районної ради Петра Гайдая, першого заступника голови адміністрації Сергія Овчаренка.

Від свого народження людина покликана нести добро у світ, ділитися, чим має, дбати та берегти інших. Але таких людей в теперішній час і не так багато. Та точно ми можемо сказати тільки хороше про працівників соціальної сфери.

То ж в цей святковий день представники влади і нагородили сумлінних, добродушних та і просто кращих, а аматори сцени подарували присутнім святковий концерт, піднімаючи настрій піснями, танцями та жартівливими виступами.

Доброта – ось  що є запорукою і гарного настрою, і щирого, теплого слова, і віри в те, що і тебе не залишать у біді. І хай би там як не складались життєві обставини, важливо ніколи не втрачати душевності та не шкодувати себе для інших, адже все нам віддається.

Тому, дорогі працівники соціальної сфери, за Вашу роботу дякувати потрібно кожного дня, а не тільки один раз на рік. Нехай за ваш труд вам буде віддано сторицею. Хай примножується добро у ваших серцях, душа збагачується тільки хорошим, а праця ваша гідно оцінюється. Злагоди та миру у ваших родинах, успіхів та оптимізму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування