ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ КОДА ЩОДО ПРОЦЕСУ ФОРМУВАННЯ ОТГ

Дата: 26.11.2019 08:39
Кількість переглядів: 276

У зв’язку з численними запитаннями та великою увагою громадян до процесу формування об’єднаних територіальних громад на Київщині, голова Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов звернувся до громадськості та голів сільських, селищних та міських рад області. «У країні триває процес децентралізації. Формування ефективного місцевого самоврядування та територіальної організації влади — це фундамент для створення заможних і фінансово незалежних громад та запорука підвищення рівня життя громадян.

Я особисто розумію та підтримую добровільність об’єднання. Реформа децентралізації проводиться саме для того, аби громади самостійно могли розпоряджатися власними ресурсами, ставали міцнішими та заможнішими.

Добровільне об’єднання якраз і націлене на те, щоб громадяни мали можливість робити своє життя комфортним та самодостатнім. І що найголовніше — незалежним від інших. 

Вам дана така можливість, і ви можете та маєте її використати у власних інтересах задля вашого процвітання та добробуту.

Тому, аби пришвидшити цей затяжний процес, ми максимально відкриті до обговорення конкретних та обґрунтованих пропозицій», — підкреслив Олексій Чернишов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування