«Україна з нами»

Дата: 29.11.2019 12:21
Кількість переглядів: 421

Фото без опису22 листопада 2019 року в концертній залі Яготинської дитячої школи мистецтв відбувся концерт «Україна з нами».  Вже за самою назвою заходу зрозуміло, що виступи учасників програми були присвячені чарівному і неповторному краю, найріднішій, наймилішій та найдорожчій нашій землі – Україні!

Оранізатором концерту є викладач класу сольного співу (естрадний вокал) Віра Миколаївна Кисіль, а учасники концертної програми її  талановиті вихованці. Зі сцени  лунали чарівні голоси юних вокалістів і радували глядачів. У їхньому виконанні прозвучало багато пісень присвячених країні з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею . 

Розпочався концерт виступом  талановитого юного артиста, маленького козака Роми Дорошенка. Продовжили  програму сучасними піснями про Україну: Віка Задеря, Даша Муха, Софа Стріха, Софія Шевченко,  Єва Супрун, Настя Сахно, Олексій Троцюк, Андрій Бордіян, Аля Храпко, Богдана Коваленко, Таня Панькевич.

Всім відомо, що Україна здавна славиться найкращими дівчатами. Їм в усі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість. І саме це, підтвердили в своїх піснях Варя Чаяловська та Марія Купрій. Також, своїми виступами радували  і вокальні дуети, а саме у складі Марійки Купрій та Даринки Власко, Алі Храпко та Тані Панькевич. 

Зворушили серця гостей своїм ліричним виконанням і  вже відомий дует в нашому місті у складі Олексія Троцюка та Андрія Бордіяна піснею «Вербонька».

Говорячи про Україну, неможливо оминути увагою  і  українську народну пісню. Тож, яскравим продовженням свята став виступ дуету у складі Софи Стріхи та Аміра Боярського з піснею «А мій милий вареничків хоче».        

Звучала пісня  присвячена  мужнім, хоробрим,  героям нашого часу, які не шкодуючи свого життя, захищають нашу Україну, а саме  учасникам АТО у виконанні  Поліни Величко.

В концерті прозвучало багато пісень у виконанні молодшої та старшої групи вокального класу.

Та феєричним завершенням концертної прогами став  виступ вокального ансамблю з піснею «Варенички», під час якого в зал внесли повну макітру вареників, якими пригощали гостей свята.  А допомогли в цьому дійстві  мама  та бабуся учнів класу сольного співу Аміра Боярського  та  Софи Стріхи.

Виступи всіх учасників програми не залишили байдужими жодного глядача і подарували незабутнє враження від виконання українських пісень з глибоким змістом та патріотизмом, а  тому,  заповнений  глядацький зал проводжав  артистів бурхливими оплесками. 

 

         Алла Романова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування