Звіт про проведену роботу управлінням соціального захисту населення у листопаді 2019 року

Дата: 02.12.2019 14:28
Кількість переглядів: 507

Фото без описуПротягом   листопада  працівниками   управління дотримано вимоги Єдиної технології  прийому громадян, які звертались за призначенням всіх видів допомог.  Кількість звернень за призначенням субсидії –  713,  державної  соціальної  допомоги  - 116,  допомоги  внутрішньо переміщеним особам – 40.

Протягом листопад 2019 року проведена робота згідно з планом сектору. Надавалися консультації та роз’яснення громадянам щодо змін у законодавстві.

У поточному місяці проведено компенсаційні виплати на загальну суму 614725,21 грн., з них:

виплата додаткової відпустки – 72140,35 грн.;

щомісячна грошова допомога на продукти харчування – 475797,96 грн.;

щорічна компенсація на оздоровлення – 23000,00 грн.;

оплата санаторно-курортного лікування громадян віднесених до категорії 1 та дітей з інвалідністю, інвалідність яких пов'язана  з Чорнобильською катастрофою – 43786,90 грн.

Зареєстровано 8 договорів на санаторно-курортне лікування громадян віднесених до категорії 1.

Прийнято документи на виготовлення посвідчень 1 категорії – 30 шт.

Прийнято документів для проведення розрахунків від 15 організацій.

Зареєстрована кредиторська заборгованість на суму – 238740,19 грн.

Сформовані відомості для виплати всіх видів соціальних допомог за  листопад    2019 року на суму 3900,0 тис.   грн. Вищезгадана сума перераховувалась на поштові відділення зв’язку та банківські рахунки одержувачів допомог в повному обсязі та вчасно. Профінансовано субвенції на пільги в сумі 24,9  тис. грн.  і субсидії на суму – 1745,5 тис.  грн., тверде паливо  - 11,4  тис.грн. 

Передано   до Пенсійного фонду звіт про зарахування внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування за деякі  категорії застрахованих осіб та заявки на виплату допомог особам , які не мають права на пенсію та по догляду за інвалідом чи за пристарілим, який досяг 80-річного віку.

Видано 13 направлень  на виготовлення протезно-ортопедичних виробів,  на   технічні  засоби   реабілітації  - 7 направлень .    Видано 2 путівки на санаторно-курортне лікування. Матеріальна допомога у листопаді не виплачувалась. 

Видано  22  довідки  про перебування на обліку в управлінні, повідомлень -  1937. Зроблено запитів – 27. Видано 5 посвідчень інваліда дитинства.

Зроблено 10 запитів    в установи та організації для підтвердження достовірності наданої заявниками інформації на 10 осіб.  Проведено – 2 спільних  засідання районної  комісії  з питань державної соціальної допомоги /житлової субсидії/ малозабезпеченим сім»ям та робочої групи для перевірки фактичного місця проживання – перебування  ВПО,  на якому  розглянуто    436  справ  на субсидію та ДСД. Складено 1 акт  обстеження сімей ВПО, 332 акти  обстеження матеріально-побутових умов проживання сімей.  Перевірено 3 особові  справи.

Проводились щотижневі та щомісячний моніторинги з виплати заробітної плати на підприємствах та в організаціях району. Інформація оперативно передавалась до департаменту соціального захисту населення Київської ОДА.  На виконання вимоги прокуратури Яготинського району від 22.03.2012 № 721 щоп»ятниці надавалась інформація про суб’єкти господарювання, які мають заборгованість із виплати заробітної плати.

Опрацьовано та зареєстровано  2  колективних  договорів –   ДНЗ /центр розвитку дитини/ № 1 «Зіронька»  та Фарбованська сільська рада.

Відділом з питань праці та соціально-трудових відносин надано консультацій та роз’яснень на особистому прийомі та в телефонному режимі 11  особам.

Взято на облік у базі ЄДАРП  9   осіб.

Знято з обліку пільговиків у базі ЄДАРП  32 особи, які  померли  у  жовтні   2019 року ,   виїхали за межі району  або втратили пільги.     В базі ЄДАРП перебувають 9092   особи   пільгових категорій.   

Призначено 208 державних  соціальних  допомог, 607  нових субсидій  на ЖКП, автоматичних  перерахунків – 5288 /зміна тарифу на газ/, на тверде паливо - 4.  У листопаді отримували     субсидію – 4695 сімей,  державну соціальну допомогу переселенцям  – 26  /первинна – 0 , повторна – 26/. 

Всю інформацію щодо судових рішень по виплатах допомоги до 5 травня, допомоги постраждалим від аварії на ЧАЕС, допомоги  по догляду за дитиною до 3-х років  відправлено в департамент соціального захисту населення Київської ОДА  своєчасно та в повному обсязі.

Станом на 1 грудня   2019 року      в  управлінні  перебувають  на обліку 300  вимушених   переселенців  із  Сходу та Криму.

Аналітично-інформаційні матеріали про роботу управління до райдержадміністрації та департаменту соціального захисту населення  подавались своєчасно.

Працівники         управління     у    листопаді   вивчили      постанову Кабінету Міністрів України  від  17.04.2019 №   № 373  «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг  у грошовій формі» та   постанову Кабінету Міністрів України  від  26.06.2019 №   № 616  «Про внесення змін до  Постанови  КМУ від 15 листопада 2017 року № 877 » .

Працівниками управління проводилась роз’яснювальна робота з представниками підприємств, установ та організацій щодо специфіки роботи з постраждалими від аварії на ЧАЕС, по змінах в пенсійному законодавстві, по дотриманню законодавства про працю.

Працівниками територіального центру проведено роботу по поновленню договорів на соціальне обслуговування ( надання соціальних послуг) з громадянами , які обслуговуються відділенням соціальної допомоги вдома.

У відділенні   соціальної допомоги вдома територіального центру перебуває на обслуговуванні 524  непрацездатних  осіб,  з них  95 осіб  з інвалідністю.

В будинку “Доглянута старість ” (Капустинці) проживає 20 непрацездатних громадян, у відділенні с.Черняхівка  - 20 осіб, разом  проживаючих  40 осіб.   З них 12 – ветерани війни та праці,  16 – особи з інвалідністю  загального  захворювання та по зору, 1- переселенець із м.Донецька.

В перукарні терцентру надано послуги для 402 громадян, з них безкоштовно для 26 осіб з інвалідністю та одиноких, в домашніх умовах – 11  малорухомим  громадян. 

У швейній   майстерні надано послуги  для  75 громадян, в т.ч. для     6-х  осіб безкоштовно.

В майстерні з ремонту взуття надано послуги  80 особам, безкоштовно для 7 осіб  з  інвалідністю. 

В медичному кабінеті надано послуги для  704  осіб. Продано ліків на 8,6     тис.грн. 

В магазині продано товарів на 12,4  тис.грн.

З нагоди ювілейного дня народження /90-річчя/  здійснено привітання та вручення грошової допомоги Гаврись Л.О. (с.Сотниківка), Бутенко М.Т. (с.Капустинці), Сухенко О.О. (м.Яготин), Воробей Н.Т .(м.Яготин).

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування