Школа вояцького духу

Дата: 02.12.2019 13:23
Кількість переглядів: 563

Фото без описуТак називався військово-патріотичний вишкіл, що відбувся нещодавно  в с. Козин Обухівського району на базі табору «Дніпро». Програма вишколу передбачала тактичну підготовку, що складалася із теоретичної частини, де учасники ознайомилися із історією застосування тактичних і стратегічних прийомів і методів, переглянули відеофільми про сучасну тактичну підготовку в Збройних силах України, та практичної складової, де інструктори із ГО «Українська тактика» провели заняття із застосування тактичних дій в складі «двійок», «трійок» та «четвірок» в сучасних бойових умовах.

Закріпленню набутих знань і навичок сприяла тактична гра «Сполох», із використанням імітатора вогневого контакту «Лазертаг».Учасники вишколу були розподілені на 4 підрозділи – «Альфа», «Бета», «Дельта» і «Чарлі». Наша команда в складі групи «Чарлі» виступила вдало і здобула дві перемоги у трьох навчальних боях.

Яготинський район представляли вихованці гуртків «Юний захисник ВІтчизни» та «Джура» Будинку дитячої та юнацької творчості – члени Яготинської паланки УДЮТ «Січ»: Ворковенко Вікторія – учениця Яготинського НВК № 2, Мусіяка Олексій, Адаменко Сергій, Середюк Данило – учні Яготинського НВК № 3, Білець Максим –учень Двірківщинського НВК, Кучеренко Анастасія – випускниця НВК № 3, нині студентка І курсу Переяслав-Хмельницького ДПУ ім.Г.Сковороди.

Всі учасники отримали сертифікати за участь у вишколі. Очолював команду В.В.Шевченко, вчитель історії Сулимівського НВК, керівник гуртків БДЮТ. Захід відбувся за сприяння управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА, Київського обласного молодіжного Центру (КОМЦ), Всеукраїнського об’єднання військово-патріотичних організацій (ВОВПО). Особлива подяка заступнику військового комісара з територіальної оборони Пономаренку С.І. за допомогу у підготовці команди до вишколу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування