Новини

30 Січня, 2020 р., 16:31
Від Яготинського району до складу делегації увійшли в.о. голови Яготинської райдержадміністрації Сухенко Т.П., головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Яготинська центральна районна лікарня» Яготинської районної ради Нескорожений В.С.. та представники Яготинської центральної районної лікарні.
30 Січня, 2020 р., 11:00
29 січня 2020 року в Яготинській районній філії Київського ОЦЗ відбулося засідання круглого столу з соціальними партнерами та роботодавцями району. Темою для розгляду було "Переваги легальної зайнятості - запорука соціального та економічного благополуччя".
30 Січня, 2020 р., 07:32
28 січня 2020 року на базі ДНЗ №4 «Пролісок»  методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації  Миненок О. В. було проведено спільне засідання районного методичного об'єднання завідуючих та старших медичних сестер закладів дошкільної освіти на тему: «Організація харчування в закладах дошкільної освіти за системою НАССР». Формою роботи було визначено – семінар-практикум.
30 Січня, 2020 р., 07:28
В період з 24 по 28 січня інспекторський склад Яготинського районного сектору провів позапланові перевірки загальноосвітніх та дошкільних закладів таких як: Фарбованський НВК, Черняхівський НВК Гензерівський ДНЗ та Годунівський ДНЗ.
29 Січня, 2020 р., 15:42
На черговій 49 сесії Яготинської районної ради VII скликання 24 січня 2020 року прийняте колективне звернення депутатів районної ради до депутата Верховної Ради України Буніна С.В., Міністра охорони здоров’я, голови Київської обласної ради, голови Київської обласної державної адміністрації, директора департаменту охорони здоров’я щодо створення опорної лікарні на базі Комунального некомерційного підприємства «Яготинська центральна районна лікарня».
29 Січня, 2020 р., 14:41
Відповідно до чинного законодавства України, про стан виконання делегованих  повноважень Яготинської районної ради Яготинською районною державною адміністрацією, в.о. голови райдержадміністрації Сухенко Т.П. доповідала на сесії районної ради.
28 Січня, 2020 р., 18:58
Відповідно до Законів України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків» та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 № 658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі» утворена Міжвідомча група Київської обласної державної адміністрації, яка здійснює координацію суб’єктів, що забезпечують заходи у сфері  запобігання та протидії домашньому насильству в Київській області.
28 Січня, 2020 р., 18:56
Що таке патронат? Патронат над дитиною — це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.
28 Січня, 2020 р., 18:54
Платники зможуть оперативно отримувати відповіді на електронну адресу

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування