В Броварах відбулась нарада з питань реалізації медичної реформі у вторинній ланці

Дата: 30.01.2020 16:31
Кількість переглядів: 294

Від Яготинського району до складу делегації увійшли в.о. голови Яготинської райдержадміністрації Сухенко Т.П., головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Яготинська центральна районна лікарня» Яготинської районної ради Нескорожений В.С.. та представники Яготинської центральної районної лікарні.

Під час зустрічі за участю заступників Міністра охорони здоров’я Дмитра Луфера та Ірини Шевченко, заступника голови Київської облдержадміністрації Олега Торкунова, директора департаменту охорони здоров’я Максима Іонова, представників керівництва районів та медичних закладів Київської області було обговорено ряд питань, а саме: щодо фінансування закладів охорони здоров’я, які забезпечують надання спеціалізованої допомоги; готовність лікарів та керівництва регіону до реалізації другого етапу медичної реформи з квітня 2020 року; готовність лікарів до подальшої реалізації програми медичних гарантій. Йшлося і про те, що лікарня, щоб отримати статус опорної, має надавати якнайбільший перелік послуг населенню та мати сучасну медичну апаратуру.

Після проведеної наради відбулася зустріч делегацій районів з керівником департаменту охорони здоров’я КОДА. Максим Іонов уважно вислухав яготинців, і зазначив, що він вже знає про проблему, яка виникла з Яготинською центральною районною лікарнею. Навіть на звернення представників з інших районів сказав репліку: «От, якщо яготинці хочуть, щоб їх почули, то знаходять шляхи і стукають у різні двері»( мав на увазі візит до нього головного лікаря ЯЦРЛ Нескороженого В.С. та візит керівництва району до голови Київської облради). Не дивлячись, що він перебуває на керівній посаді тільки 1,5 місяці, але вже зміг належним чином оцінити ситуацію, і розмова відбулася ділова і конструктивна. Будемо надіятись, що ця зустріч теж дасть свій результат.

Офіційний сайт Яготинської районної ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування