Новини

21 Січня, 2020 р., 18:00
21 січня інспекторський склад Яготинського районного сектору провів позапланові перевірки загальноосвітніх закладів таких як: Капустинський НВК та Червонівський НВК.
21 Січня, 2020 р., 17:54
З метою формування навичок написання резюме та ефективного його використання при пошуку роботи, в Яготинській районній філії Київського ОЦЗ 21 січня 2020 року було проведено тренінг для безробітних "Підготовка резюме".
21 Січня, 2020 р., 17:52
18 січня о 12:12  до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про загорання житлового будинку в м. Яготин по вул. Степова. На місце виклику направлено 2  відділення 28 – ДПРЧ м. Яготин
21 Січня, 2020 р., 17:47
19 січня 2020 року Яготинським районним сектором спільно з 28-ДПРЧ м. Яготин проведено комплекс заходів щодо безпечного купання людей під час святкування Водохреща, оскільки безпека людей на воді важливіша за все, зокрема працівниками районного сектору ГУ ДСНС розроблено та виготовлено пам’ятки з правилами безпечного поводження на льоду, ознаками переохолодження та правилами надання допомоги в разі переохолодження. Під час богослужіння та купання здійснювалось чергування підрозділу служби порятунку з засобами для рятування людей та надання допомоги, інспекторським складом проводилась роз’яснювальна робота з врученням пам’яток.  
20 Січня, 2020 р., 08:50
17 січня інспекторський склад Яготинського районного сектору провів позапланові перевірки загальноосвітніх закладів таких як: Лозовоярівський НВК та Сотниківський НВК.
20 Січня, 2020 р., 08:48
Починаючи з 01 січня 2020 року в роботу всіх центрів зайнятості/філій державної служби зайнятості запроваджено Інститут «Консультант роботодавця».
16 Січня, 2020 р., 14:52
З метою забезпечення потреби Державної служби України з надзвичайних ситуацій у кваліфікованих кадрах, Яготинський районний сектор Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області повідомляє учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл та професійно-технічних навчальних закладів Яготинського району, що розпочато вступну компанію до вищих навчальних закладів цивільного захисту у 2020 році. ВНЗ ЦЗ здійснюють підготовку фахівців за рахунок державного замовлення для органів і підрозділів цивільного захисту за спеціальностями: психологія, екологія, хімічні технології та інженерія, пожежна безпека, цивільна безпека. За додатковою інформацією звертатися до Яготинського районного сектору або на веб-сайти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Львів, вул. Клепарівська, 35), Національного університету цивільного захисту України (м. Харків, вул. Баварська, 7) та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України (м. Черкаси, вул. Онопрієнка, 8).
16 Січня, 2020 р., 14:43
Сьогодні, 16 січня під керівництвом виконувача обов’язків голови адміністрації Тетяни Сухенко в приміщенні Яготинської райдержадміністрації  відбулось чергове засідання колегії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування