Зробімо наш район чистішим разом!

Дата: 03.04.2019 11:32
Кількість переглядів: 449

Фото без описуНа зміну холодній похмурій зимі прийшли довгоочікувані сонячні дні. Але після танення снігу можна спостерігати досить неприємну картину – купи сміття, гілля, листя та побутових відходів.

З метою покращення санітарного стану району, за ініціативою районної влади, навесні вживаються заходи для покращення благоустрою територій після зимового періоду.

Відповідно до розпорядження Яготинської районної державної адміністрації від 13.03.2019 "Про проведення в Яготинському районі двомісячника благоустрою " затверджені заходи, направлені на покращення санітарного стану територій населених пунктів, установ, підприємств, організацій, парків, скверів, алей, кладовищ, водних джерел, озеленення територій, відновлення лісових насаджень.

Ми хочемо дихати чистим повітрям, купатись у чистих водоймах, споживати якісну питну воду та варто пам'ятати, що в значній мірі все це залежить від нас самих.

Всі ми часто нарікаємо, що навколо багато сміття і його ніхто не прибирає, чи прибирають якось не так – то не вчасно, то не повністю, забуваючи дуже просту аксіому – «чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».Давайте разом дбати про комфортне проживання кожного з нас.

Районна влада щиро вдячні усім, хто докладає зусиль для того, щоб наша Яготинщина стала чистішою і охайнішою, адже благоустрій є обличчям нашого краю і від нього залежить комфорт мешканців та привабливість району для гостей.

Спільними зусиллями нам під силу зробити Яготинський район найчистішим та найохайнішим серед районів області, тож давайте разом наведемо лад на території своїх домоволодінь, навколо установ де  працюємо та долучимось до місцевих толок, які будуть проведені в районі.

Будьмо справжніми патріотами, які люблять рідний край і дбають про нього!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування