Яготинщина святкує Міжнародний день захисту дітей

Дата: 31.05.2019 15:19
Кількість переглядів: 584

Фото без опису31 травня 2019 року Яготинщина відзначала Міжнародний день захисту дітей.  У центрі міста, на літній відкритій сцені, лунали веселі пісні та танці  для дітей району. На святковий концерт були запрошені всі діти району, серед них вихованці мовних та шкільних  таборів відпочинку, маленькі дошкільнята.  Діти мали можливість прийняти участь у майстер-класах, які проводили керівники гуртків Яготинського будинку дитячої та юнацької творчості, грі-квесті «Літній фреш», що весело та завзято взялися провести для малечі члени молодіжної громадської ради при Яготинській РДА на чолі із головою молодіжної громадської ради Богомаз Я.М.,аніматори «Планети щастя». Продовжив свято феєричний концерт у виконані талановитих та активних-дітей Яготина та району.

Усіх присутніх  із Міжнародним Днем захисту дітей привітали очільники міста та району: голова Яготинської районної державної адміністрації Шмигановський В.С., заступник голови Яготинської районної ради Потельчак  В. А., міський голова Дзюба Н.М. Почесними грамотами були відзначені кращі спортсмени та тренери Яготинської ДЮСШ. Цінним подарунком та путівками до Молдови відзначена команда «Ніхто, крім тебе!» учнів Яготинської ЗОШ I-IIIст.№1.

З метою пропаганди здорового способу життя та фізкультурно-оздоровчої підготовки дітей, на центральному стадіоні «Колос» відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації проведено районне спортивне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я!», в якому взяли участь сім сімейних команд з закладів дошкільної освіти району. Дружні спортивні сім’ї з веселим завзяттям грайливо змагалися в стрибках в довжину, перетягуванні канату,стрибках у мішку, киданні м’яча в ціль та в швидкому бігу. Переможцями змагань стала команда «Лідер» сім’ї Онищенків (ДНЗ №1 «Зіронька»), 2-е місце за командою «Авангард» сімї Редьків (ДНЗ №3 «Ромашка»), третіми були команда «Живчики» сім’ї Скубів (Сулимівський НВК), а також лауреатами стали: команда «Скорпіони» сім’ї Сапронайтіс (ДНЗ №4 «Пролісок»), «Непосиди» сім’ї Згурських (ДНЗ №2 «Дюймовочка», «Торпедо» сім’ї Родаків (ДНЗ №5 «Берізка») та «Смайлики» сім’ї Антоненків (ДНЗ №6 «Волошки»).

В кожному дошкільному закладі району діти продовжили святкувати своє свято, яке їм підготували дорослі: сільські голови та педагоги. Малята  із задоволенням взяли участь  у шоу мильних бульбашок, конкурсі дитячих малюнків на асфальті, спортивних святах «Ми дуже спритні, вмілі, веселі та щасливі», в музичних розвагах «Живемо разом із піснею», будуванні з піскових споруд.

Всі учасники свята отримали подарунки та солодощі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування