Привітали з ювілейним днем народження

Дата: 14.06.2019 15:40
Кількість переглядів: 587

Фото без описуДень народження директора школи – це теж свято, адже праця директора настільки ж неоціненна, як і праця вчителя. Якщо на вчителя покладаються завдання навчання і виховання дітей, то директор стежить за всіма організаційними моментами, за станом школи, постачанням навчальних класів і багатьом іншим. Саме директор створює в школі атмосферу, що сприяє комфортному навчання і проведення часу для дітей будь-якого віку, а також для вчителів.

14 червня, голова райдержадміністрації В.С.Шмигановський, міський голова Н.М.Дзюба, виконувач обов’язків начальника відділу освіти, молоді та спорту О.В.Климась привітали з ювілеєм директора Яготинського НВК №3 – Світлану Олексіївну Комаренку.

- Школа – це життя… Життя, в якій головною дійовою особою завжди буде директор школи, який чітко розуміє завдання, поставлені перед ним, котрий здатний вивести школу на більш високий рівень. У цей святковий день від усього серця бажаємо щастя і добробуту Вам і Вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя. Зичимо міцного здоров’я, здійснення всіх мрій, професійних успіхів та особистих творчих досягнень. Нехай життєва дорога буде чистою і на ній зустрічаються вірні друзі та колеги", -  з такими вітальними словами звертались очільники до іменинниці.

Фото: сайт Яготинська міська рада

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування