Допомога внутрішньо переміщеним особам

Дата: 14.06.2019 15:22
Кількість переглядів: 630

Фото без описуУ зв’язку з ситуацією, яка склалася в Україні, велика кількість осіб вимушені були покинути свої домівки та стати переселенцями.

Це призвело до цілої низки проблем вирішити які іноді внутрішньо переміщеній особі надзвичайно важко, враховуючи зміну місця проживання та стресовий стан. В цей скрутний момент, вирішення багатьох проблем переселенців залишається актуальним. Одна з них – це забезпечення внутрішньо переміщених осіб гуманітарною допомогою.

14 червня, заступник начальника управління соціального захисту адміністрації Н.В.Коверник відвідала сім’ю Винник Віри Павлівни та Миколи Васильовича, переселенців з Донецької області. Сім’я переселенців - пенсіонери, проживають в орендованій квартирі з січня 2018 року.

За підсумками проведення 31 травня 2019 року засідання робочої групи за участі внутрішньо переміщених осіб, сім’я Винників звернулась з проханням надати гуманітарну допомогу у вигляді постільної білизни, подушок та ковдр, кухонного приладдя, які і були сьогодні вручені.

Спеціалісти управління соціального захисту населення і  надалі будуть продовжувати підтримувати внутрішньо переміщених осіб та допомагати у вирішенні складних життєвих питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування