Зустріч керівництва адміністрації з представниками ТОВ «АСТОН-ЛЮКС»

Дата: 07.11.2019 15:59
Кількість переглядів: 505

5 листопада в приміщенні Яготинського НВК №3 відбулась зустріч виконувача обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко, заступника голови адміністрації В.М.Гончар з представниками підрядної організації ТОВ «АСТОН-ЛЮКС» та спеціалістом Технагляду Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.

В рамках зустрічі було проведено перевірку якості проведення підрядною організацією ТОВ «АСТОН-ЛЮКС» робіт із встановлення металопластикових вікон в навчальному закладі.

Наразі вже встановлено металопластикові вікна в початковій школі та проводяться малярні роботи (робляться відкоси на вікнах).

Загалом до кінця року будуть замінені всі вікна в закладі, а також замінено існуючі двері на утеплені металеві та алюмінієві.

Нагадуємо, що виконання капітального ремонту щодо покращення енергоефективності будівлі Яготинського НВК №3 передбачено у 3 (три) черги.

Загалом капітальний ремонт будівлі передбачає проведення наступних робіт:  заміна існуючих вікон на металопластикові з двокамерними склопакетами із склом  товщиною 4 мм; ремонт відкосів після демонтажу та монтажу віконних блоків; утеплення зовнішніх стін з селікатної цегли товщиною 510 мм по технології фірми «Ceresit»; заміна існуючих дверей металеві та алюмінієві; утеплення перекриття горища мінеральними плитами 18 мм;влаштування нової системи водовідведення з даху; цоколь- утеплення стін екструдованим пінополістиролом товщиною 100 мм щільність більше 30кг/м3 з наступним нанесенням тонкошарової штукатурки; відмостка - виконати нове покриття з армованого бетону товщиною 100 мм та шириною 1,0 м з покриттям з бетонної тротуарної плитки.

Загальна кошторисна вартість об’єкту становить майже 22 млн. грн. Сума фінансування з обласного бюджету в 2019 році становить 3,3 млн. грн., районного бюджету – 709, 790 тис. грн..

В рамках зустрічі було досягнуто домовленостей, щодо проведення корегування існуючого проєкта, або ж виготовлення нового на капітальний ремонт покрівлі та заміну системи теплопостачання в навчальному закладі.

Загалом всі залишились задоволені побаченим, якість металопластикових вікон відповідає зазначеним у проєкті показникам, малярні роботи відповідають всім критеріям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування