Новини

04 Червня, 2020 р., 14:16
Під час карантину працівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді продовжують виконувати свою роботу  та тримають на постійному контролі сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. Найбільш соціально вразливими є сім’ї з дітьми, де батьки з певних причин (алкоголізм, безробіття, через хворобу, малозабезпеченість) не можуть забезпечити належного утримання та догляду за дитиною та сім’ї, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків.
04 Червня, 2020 р., 14:12
Працівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді під час карантину продовжують працювати і допомагати дітям і сім'ям. З метою підвищення свого професійного рівня та вдосконалення роботи переглянули  вебінари:
03 Червня, 2020 р., 14:46
За даними Київського обласного лабораторного центру, в області 3 червня 2020 року на 10:00 офіційно підтверджено 1652 випадки захворювання на коронавірус (у т.ч. 124 дитини та 303 медпрацівників (за весь період). Нових випадків за останню добу – 29.
03 Червня, 2020 р., 14:46
На Київщині розпочато реалізацію соціальної програми, яка стосується представників малого та середнього бізнесу. Станом на 2 червня 2020 вже виплачено 8,5 млн гривень для 2 227 осіб.
03 Червня, 2020 р., 10:29
Відділ контролю в сфері насінництва та розсадництва управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області звертає увагу виробників насіння та садивного матеріалу на необхідність проведення польового оцінювання під час заходів сортового контролю та про перелік документів, які необхідно подати для проведення польового оцінювання насінницьких посівів, та строки їх подачі.
03 Червня, 2020 р., 10:26
Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації з метою визначення кращого досвіду роботи органів самоврядування дітей та учнівської молоді Київщини, удосконалення методологічних підходів до змісту їхньої роботи, популяризації суспільно значущих дитячих та молодіжних проектів  з актуальних напрямів діяльності органів учнівського самоврядування  КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»  спільно з обласною радою дітей Київщини проведено обласний етап конкурсу на кращий суспільно значущий проєкт учнівського самоврядування.
02 Червня, 2020 р., 16:31
Тепер реєстр містить 246 позицій лікарських засобів. Зокрема, до нього увійшли нових 7, яких не було в попередніх Реєстрах.
02 Червня, 2020 р., 16:29
Яготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  у цей непростий для кожного із нас час продовжили спільно з батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу Марією  та Віталієм Роговець та настоятелем Свято Покровського храму міста Яготин протоієреєм Романом Богодеєвим, які не змогли бути осторонь проблем сімей, які потребують допомоги. З їх ініціативи та завдяки допомоги  інших благодійників надано допомогу шістьом сім’ям з числа сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, багатодітних та сімей, де є особи з особливими потребами.   
02 Червня, 2020 р., 15:52
Працівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в партнерстві з інспектором із ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області привітали сім’ї з Міжнародним днем захисту дітей.
02 Червня, 2020 р., 15:17
У період карантину за послугами до Київського обласного центру зайнятості можна звернутися через скриньку для кореспонденції  та електронну пошту. Такою можливістю вже скористалися понад 10 тисяч осіб, з яких 9,5 тисяч – отримали статус безробітного.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування