Акція «Не будь байдужим!» продовжується

Дата: 02.06.2020 16:29
Кількість переглядів: 517

Фото без описуЯготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  у цей непростий для кожного із нас час продовжили спільно з батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу Марією  та Віталієм Роговець та настоятелем Свято Покровського храму міста Яготин протоієреєм Романом Богодеєвим, які не змогли бути осторонь проблем сімей, які потребують допомоги. З їх ініціативи та завдяки допомоги  інших благодійників надано допомогу шістьом сім’ям з числа сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, багатодітних та сімей, де є особи з особливими потребами.   

01 червня 2020 року у  Міжнародний день захисту дітей  було відвідано  родини та надано їм  благодійну  допомогу. А саме продуктові набори, одяг, для новонародженої дівчинки коляску, краватку з постільною білизною та матрац, столик для годування та звісно солодощі. 

Яготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді просить соціально відповідальний бізнес та небайдужих жителів Яготинщини долучатись до допомоги особам з обмеженими можливостями та сім’ям з дітьми, які потрапили в складні життєві обставини в забезпеченні ліками, продуктами харчування, речами особистої гігієни та дезінфікуючими засобами.

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування