Новини

15 Червня, 2020 р., 14:43
15 червня працівники Яготинського РС провели рейдовий захід на стихійних місцях відпочинку на воді у м. Яготин. Під час бесід з відпочиваючими співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій застерегли громадян, що не варто перегріватись на сонці, оскільки висока температура негативно впливає на організм. Також працівники ДСНС наголосили на тому, що не менш небезпечним є вживання спиртних напоїв при відпочинку біля водоймищ. Через негативний вплив алкоголю людина не здатна контролювати рухи та швидко орієнтуватися, особливо перебуваючи у воді.
15 Червня, 2020 р., 10:02
15 червня 2020 року о 15:00 відбудеться он-лайн брифінг тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна щодо поточної ситуації із захворюванням на коронавірус в області.
15 Червня, 2020 р., 08:38
Щороку в Україні люди стають жертвами укусів отруйних змій. Такі випадки можуть мати серйозні наслідки, оскільки отрута швидко вражає життєво важливі системи організму людини. У потерпілого вже через півгодини проявляються загальні ознаки отруєння: слабкість, головний біль, блювота, задишка, запаморочення, з'являється набряклість тканин, запалення лімфатичних вузлів. Особливо небезпечними ці укуси є для дітей та людей, імунітет яких ослаблений хронічними захворюваннями.
15 Червня, 2020 р., 08:33
Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Міністерства охорони здоров’я і вніс зміни до постанови Уряду, якою регламентується карантин. Зокрема з 15 червня не можна буде відновити роботу кінотеатрів, не можна буде проводити пробне зовнішнє незалежне оцінювання, але будуть послаблені правила обсервації для осіб, що приїжджають з-за кордону.
15 Червня, 2020 р., 08:32
Зважаючи на невтішну епідеміологічну ситуацію в країні, Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови про карантинні обмеження.
15 Червня, 2020 р., 08:21
На офіційному вебсайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг розміщено постанову від 03.06.2020 № 1070 «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі», яка набрала чинності з дня, наступного за днем її оприлюднення.
15 Червня, 2020 р., 08:17
Держава гарантує захист прав донора та охорону його здоров'я, а також надає йому пільги. Посадові особи установ та закладів охорони здоров'я зобов'язані поінформувати донора про його права і обов'язки та порядок здійснення донорської функції. Медичне обстеження донора перед здаванням крові та її компонентів і видача довідок про стан його здоров'я здійснюються безплатно. Донору в порядку, встановленому законодавством, відшкодовується шкода, заподіяна йому ушкодженням здоров'я у зв'язку з виконанням донорської функції, з урахуванням додаткових витрат на лікування, посилене харчування та на інші заходи, спрямовані на його соціально-трудову та професійну реабілітацію.
12 Червня, 2020 р., 15:33
Населення Київської області заборгувало за доставку газу 81 млн грн. У компанії зазначають, що це рекордна сума по регіонам України.
12 Червня, 2020 р., 12:39
Розпочалася вступна кампанія 2020 року. Закладами професійної (професійно-технічної) освіти уже розпочато прийом документів від випускників 9-х  класів. Для випускників 11-х класів реєстрація в електронних кабінетах закладів фахової передвищої освіти розпочнеться 1 серпня, а прийом заяв та документів триватиме з 13 до 22 серпня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування