Привітали з Міжнародним днем захисту дітей

Дата: 02.06.2020 15:52
Кількість переглядів: 608

Фото без описуПрацівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в партнерстві з інспектором із ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області привітали сім’ї з Міжнародним днем захисту дітей.

Діти - це безмежна щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них.  У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Адже сім’я є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.

 Подарунки (постільну білизну та дитячі книжки) до Міжнародного дня захисту дітей отримали  багатодітні та малозабезпечені сім’ї, одинокі матері, сім’ї де є особи з особливими потребами, сім’ї учасників АТО/ООС, внутрішньо  переміщені особи, сім’ї  які перебувають у складних життєвих обставинах та інші соціально-незахищені верстви населення, які перебувають на обліку в ЯРЦСССДМ. Загалом охоплено 36 родин, в них 84 дитини. 

Дітки були дуже раді, таким подарункам, адже дитячі казки завдяки сучасним технологіям «оживають» на сторінках (казки з доповненою реальністю). До набору входить 3 казки: «Кіт у чоботях», «Лускунчик і мишачий король» та «Спляча красуня». Яготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щиро вдячний Благодійній організації «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв» за небайдужість та турботу до наших діточок !

Як би не змінювалося життя, сім’я була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь. Сильна держава починається з благополуччя у кожній родині. Бажаємо кожній сім’ї здоров’я, любові, достатку і миру!

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування