Новини

17 Червня, 2020 р., 16:25
Кабінет Міністрів України здійснив перевірку обласних державних адміністрацій на предмет виконання рішень Уряду та Прем’єр-міністра України щодо запобігання поширенню на території України COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2
17 Червня, 2020 р., 16:17
Через зростання кількості хворих Кабінет Міністрів України подовжив дію карантинних обмежень до 31 липня 2020 року
17 Червня, 2020 р., 14:16
Допомога по частковому безробіттю на період карантину надається центрами зайнятості застрахованим особам, у тому числі працівникам, з якими роботодавцем оформлено трудові відносини (крім осіб, які отримують пенсію), у разі втрати ними частини заробітної плати або доходу внаслідок вимушеного скорочення передбаченої законодавством тривалості робочого часу у зв’язку із зупиненням (скороченням) діяльності за зверненням роботодавця або фізичної особи - підприємця, що є застрахованою особою, для її виплати працівникам, з якими не припинено трудові відносини, або ФОП, який є застрахованою особою. 
17 Червня, 2020 р., 14:13
Біженець - особа, яка не є громадянином України і внаслідок цілком обґрунтованих побоювань стати жертвою переслідувань за ознаками раси, віросповідання, національності, громадянства (підданства), належності до певної соціальної групи або політичних переконань, перебуває за межами країни своєї громадянської належності та не може користуватися захистом цієї країни або не бажає користуватися цим захистом унаслідок таких побоювань, або, не маючи громадянства (підданства) і перебуваючи за межами країни свого попереднього постійного проживання, не може чи не бажає повернутися до неї внаслідок зазначених побоювань.
17 Червня, 2020 р., 09:18
На базі Яготинської районної філії Київського ОЦЗ активно проводяться інформаційні вебінари для клієнтів служби зайнятості засобами онлайн  зв'язку на платформі  ZOOM. Так, 16 червня 2020 року о 11.00 год.  був проведений черговий вебінар, на якому слухачі отримали інформацію про:
17 Червня, 2020 р., 09:13
З метою захисту прав споживачів Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП) затверджено гарантовані стандарти якості надання послуг з електропостачання та компенсації споживачам за їх недотримання. 
17 Червня, 2020 р., 08:54
15 червня у День захисту людей похилого віку, хочеться сказати теплі слова подяки Вам за доброту і мудрість. На схилі років, що приховувати, і здоров'я слабшає, і життєві негаразди тиснуть сильніше, тому дбайливе, уважне ставлення до літніх людей, які пройшли довгу і важку дорогу життя, має бути одним з основних державних пріоритетів. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Вони передають у спадок все найцінніше, що накопичилось за все життя. Бажаємо Вам найголовнішого – здоров'я, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло Ваших посмішок!
17 Червня, 2020 р., 08:33
Тепер роботодавець і ФОП можуть звернутися за отриманням коштів для виплати працівникам допомоги по частковому безробіттю на період карантину протягом 90 календарних днів з дня зупинення (скорочення) діяльності. Отже, всі ті, хто не встиг оформити допомогу, можуть скористатися своїм правом і звернутися до центрів зайнятості Київщини.
17 Червня, 2020 р., 08:29
З настанням спекотних та сухих днів без істотних опадів, громадяни все частішне відвідують для відпочинку лісові масиви, парки, сквери, водойми через, що зростає загроза виникнення пожеж в природних екосистемах, які призводять до негативних наслідків. У зв’язку з цим, Яготинський РС ГУ ДСНС України у Київській області нагадує населенню міста та району про дотримання основних правил пожежної безпеки:
15 Червня, 2020 р., 14:45
15 червня інспекторський склад Яготинського районного сектору провів позапланову перевірку Яготинського професійно-технічного училища.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування