Підведення підсумків футбольного сезону - 2019

Дата: 08.12.2019 12:05
Кількість переглядів: 1434

Фото без описуГра забувається, а результат назавжди залишиться в історії. 

Сенс футболу в результаті.
В. Лобановський

«Футбол - це просто гра»- говоримо після чергової поразки, проте знаємо, що це далеко не так. Футбол – це мистецтво. Футбол – це своєрідна мова, яка об`єднує людей зі всього світу. Футбол – це гра, яка не терпить зупинок. Футбол – це чоловіча гра, де боротьба – світло, а перемога – щастя. Хтось із відомих говорив: «Футбол – це кисень. Заберіть його в мене, і я задихнусь…»

Спорт № 1 - вийшов за межі звичайного спорту, він став грою для всіх. Гра проста і має сталі правила, а 22 гравці на футбольному полі можуть продемонструвати багато ігрових варіантів, створити безліч непередбачуваних ситуацій.

Футбол – це не просто гра, це життєвий простір в якому панує особлива енергія. Саме ця енергія панувала днями в районному будинку культури, де відбулося урочисте підведення підсумків футбольного сезону 2019 в Яготинському районі. Яготинською районною федерацією футболу було урочисто вручено медалі переможцям призерам, а також нагороди у різних номінаціях.

На святі звучало багато похвальних слів на адресу керівників та тренерів команд, гравців та вболівальників, організаторів змагань, які в ці не прості часи, знаходять сили, бажання та можливості, щоб розвивати футбол, залучати дітей та молодь до систематичних занять фізичними вправами, а ветеранам підтримувати свій фізичний стан. Серед таких почесних гостей: заступник голови Яготинської районної державної адміністрації Володимир Гончар, заступник голови Яготинської районної ради Володимир Потельчак, міський голова Наталія Дзюба.

Усі матчі давно зіграні, перемоги вирвані у тривалій і запеклій боротьбі, призи та подарунки готові до вручення. Тож переходимо до солодкої миті підсумків. Першими нагороди зі сцени отримали призери обласного фестивалю «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

У 2019 році спортсмени колективів фізкультури району взяли участь у великій кількості змагань, проте найважливішими серед них були обласний фестиваль «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» та комплексна районна спартакіада серед сільських Колективів Фізичної Культури, які включали в себе змагання з 14 видів спорту. Вперше збірна команди Яготинського району стала переможцем обласного фестивалю у загальнокомандному заліку.

Численні медалі, Кубок та грамоти чекали на юних футболістів команди ДЮСШ серед учнів 2002-2003 років народження, що стали срібними призерами Київської області сезону 2018-2019 р (тренер Юрій Стовбчатий) та чемпіонів Київської області сезону 2018-2019 року серед учнів 2004-2005 років народження на чолі з тренером Дмитром Панченком.

Після нагородження підростаючого покоління футболістів голова Яготинської районної федерації футболу Сергій Власко та голова Яготинського фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос» Валерій Висовень розпочали нагородження Команд призерів різних Чемпіонатів.

Першими по нагороди піднялися команди Чемпіонату Яготинського району з футзалу 2018-19 року, котрі отримали наступні результати та зайняли відповідні місця:

І місце – ФК «Автолідер», м.Яготин, тренер Микола Басанець

ІІ місце – ФК «Прапор», м.Яготин, тренер Олександр Мороз

ІІІ місце – ФК Газовик», м.Яготин, тренер Михайло Приймак

Не менш захоплюючими та цікавими були футбольні баталії серед ветеранів 35+. Саме вони постійно показували приклад для молодого покоління. Ожде чемпіонами у 2019 році стала ФК «Газовик», м.Яготин, тренер Михайло Приймак, срібло взяла ФК «Прапор», м.Яготин, бронзовими презерами стала команда «Дружба», м.Яготин, тренер Іван Лазоренко.

Варто відзначити, що в номінації чемпіонату Яготинського району з футболу серед ветеранів 35+ був відзначений кращий бомбардир турніру, яким став Юрій Лазебнов – гравець команди «Прапор».

В турнірі «КУБОК ОСЕНІ» 2019 року, що завершився на минулих вихідних, перемогу отримала ФК «Газовик», м.Яготин, тренер Михайло Приймак, а отже і їм були вручені Кубок та медалі від організаторів свята.

Відзначили і кращих гравців першості Яготинського району з футболу сезону 2019 року ними стали:

Кращий воротар – Клименко Руслан (ФК «Урожай») с. Черняхівка

Кращий захисник – Каратаєв Олександр (ФК «Архат») с. Годунівка

Кращий пів-захисник – Карпенко Ігор (ФК «Спартак») с. Добраничівка

Кращий нападник – Осьмак Олександр (ФК «Архат) с. Годунівка

Кращий бомбандир – Дуюн Сергій (ФК «Двірківщина») с. Двірківщина

Кращий гравець першості Яготинського району з футболу 2019 року – Кравець Максим (ФК «Урожай») с. Черняхівка

Призерами Чемпіонату Яготинського району серед команд Першої ліги стали:

І місце – ФК «Урожай», с.Черняхівка, тренер Тарас Метлашевський

ІІ місце – ФК «Спартак», с.Добраничівка, тренер Анатолій Музика

ІІІ місце – ФК «Архат », с.Годунівка, тренер Василь Шевченко

В кожній з команд району за підсумками ігор різних рівнів визначено «Кращого гравця команди», отже кращими гравцями команд Яготинського району є:

ФК «Кристал» м. Яготин – Пісківець Вадим

ФК «Рятівник» м. Яготин – Шах Роман

ФК «Автолідер» м. Яготин – Кравченко Євген

ФК «Теплівка» с. Теплівка – Букша Андрій

ФК «Прапор» м. Яготин – Довгий Руслан

ФК «Фаворит» м. Яготин – Шах Артем

ФК «Урожай» с. Черняхівка – Кулага Артем

ФК «Спартак» с. Добраничівка – Точковий Євген

ФК «Архат» с.Годунівка – Желага Юрій

ФК «Двірківщина» с. Двірківщина – Гресь Сергій

ФК «Сотниківка» с. Сотниківка – Марченко Олександр

ФК «Єдність» с.Фарбоване – Козак Володимир

ФК «Промінь» с. Панфили – Косов Дмитро

ФК «Обрій» с.Кулябівка – Тогобецький Юрій

ФК «Супоївка» с. Супоївка – Федосенко Олексій

ФК «Атлетик» м. Яготин – Ярош Дмитро

Відзначили і кращих гравців Яготинського району з футболу сезону 2019 Вищої ліги, ними стали:

Кращий воротар – Вишнівський Владислав (ФК «Кристал») м. Яготин

Кращий захисник – Гусениця Богдан (ФК «Рятівник») м. Яготин

Кращий пів-захисник – Ясинський Дмитро (ФК «Автолідер») м. Яготин

Кращий нападник – Ярош В’ячеслав (ФК «Рятівник) м. Яготин

Кращий молодий гравець – Суравікін Максим (ФК «Прапор») м. Яготин

Кращий ветеран – Волошин Борис (ФК «Прапор») м. Яготин

Кращий бомбандир – Рябущиць Олександр  (ФК «Рятівник») м. Яготин

                                   Скринник Ярослав (ФК «Кристал») м. Яготин

Кращий гравець Яготинського району з футболу 2019  (Вища ліга) –Дадаєв Шаміль (ФК «Кристал») м. Яготин

І нарешті ми з вами дійшли до призерів чемпіонату Яготинського району з футболу Вищої ліги. Бронзовими призерами в даній лізі стала команда «Автолідер», (тренер – Микола Басанець), срібло в чемпіонаті вибороли гравці команди «Рятівник» (керівник Сергій Власко), а на Олімпі Яготинського футболу опинилися гравці команди «Кристал» (керівник команди Валентин Пісківець, тренер – Юрій Стовбчатий).

Не забули організатори заходу і про мецинатів, котрі протягом року допомагали футбольним командам. Найбільший вклад в цьому році було зроблено двома підприємтсвами "ТОВ "Агро-С" та ТОВ "Нива Переяслівщини". В знак щирої вдячності керівникам підприємств були вручені подяки організаторів свята.

Кубками та грамотами Яготинської райдержадміністрації та районної ради були нагороджені команди першої ліги: ФК «Урожай», с.Черняхівка, ФК «Спартак», с.Добраничівка, ФК «Архат », с.Годунівка.

Протягом всього свята учасників свята розважали вихованці Яготинської дитячої школи мистецтв.

Яготинська районна державна адміністрація висловлює щиру подяку організаторам свята, а саме голові Яготинської районної федерації футболу Сергію Власку та голові Яготинського фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос» Валерію Висовню за розвиток спорту в Яготинсткому районі..

На останок побажаємо футболістам красивих забитих голів, вдячних глядачів, переповнених трибун та нових перемог.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування