З любов’ю до музики

Дата: 06.12.2019 11:10
Кількість переглядів: 361

Вже майже по заду І семестр навчання учнів в Яготинській дитячій школі мистецтв.

І це, є привід для звітності перед батьками за виконану роботу з їх дітками, а нашими учнями. І тому, викладачі школи організовують батьківські збори класів з концертною програмою.

Кожен викладач музики в школі передає свої знання, вміння та навички юним музикантам, а головне - вчить любити музику, захоплюватися прекрасним світом мистецтва. А  учні, в свою чергу, торкаючись до своїх інструментів відшуковують нові фарби звуків, відображають в музиці свої відчуття. Та й взагалі, навчання грі на інструменті дає можливість проявити свою індивідуальність та особливий талант.

29 листопада в залі Яготинської дитячої школи мистецтв свій талант та індивідуальність проявляли   учні класу викладача школи Ольги Сергіївни Красної.  З 1 вересня значно поповнилась чисельність учнів в класі Ольги Сергіївни. Вже багато років вона займається викладацькою діяльністю.

Концертна програма складалася з виконання двох-трьох музичних композицій різних за характером та стилем. Незважаючи на малий досвід у виконавській майстерності, учні виконували свої твори натхненно та артистично.

А артистами були: Ярослав Васільєв, Олександр Мацало, Ренат Волобоєв, Ярослав Лук’янченко, Даша Бригінець, Мирослав Колесник, Тетяна Грудзевич, Ілля Грудзевич, Олександр Новак, Іван Новак та Софія Новак.

Концертна зала була наповнена звуками фортепіано, синтезатора та акордеона.

Приємна, тепла атмосфера концерту створювала святковий, піднесений настрій всім присутнім у залі.

Шановні батьки, не забувайте, любов до музики, яку виховує в ваших дітках викладач мистецької школи, залишається в їхніх серцях на все життя.

 

                                                                                                                            Алла Романова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування