Новини

02 Січня, 2020 р., 16:51
Понад 9,9 млрд гривень було направлено Фондом соціального страхування України на фінансування допомог з тимчасової втрати працездатності упродовж 2019 року. Лікарняні було профінансовано для майже 2,2 млн застрахованих осіб. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України. Виплати матеріального забезпечення профінансовано за заявами-розрахунками, поданими страхувальниками (роботодавцями) по 09.12.2019. Сума допомоги від Фонду залежить від тривалості страхового стажу й розміру середньоденного доходу працівника та складає: 1) 50% середньої заробітної плати (доходу) – застрахованим особам, які мають страховий стаж до 3 років; 2) 60% середньої заробітної плати (доходу) – страховий стаж від 3 до 5 років; 3) 70% середньої заробітної плати (доходу) – страховий стаж від 5 до 8 років; 4) 100% середньої заробітної плати (доходу) – страховий стаж понад 8 років; 5) 100% середньої заробітної плати (доходу) – застрахованим особам, які мають пільги відповідно до законодавства, у тому числі, постраждалим учасникам Революції Гідності за страховими випадками, які настали з 25.07.2018.
02 Січня, 2020 р., 16:48
З 1 січня 2020 року пільгові категорії українців матимуть право у будь-який час подати заяву про перехід на монетизовану (готівкову грошову) форму виплат на житлово-комунальні послуги. Уряд скасовує обмеження, яке не дозволяло українцям податися за «монетизацією» після 15 жовтня (на опалювальний період) і 15 травня (на неопалювальний період).
02 Січня, 2020 р., 16:47
Інструментальні дослідження для ранньої діагностики новоутворень визначено пріоритетними напрямами. Вони будуть безоплатними для українців. Національна служба здоров’я України оплатить лікарням ці послуги за підвищеним тарифом. У Програмі медичних гарантій на це виділено близько 1 мільярда гривень. Впровадження ранньої діагностики онкозахворювань дає можливість врятувати тисячі життів наших громадян. Саме тому інструментальні дослідження для ранньої діагностики новоутворень – мамографія, гістероскопія, езофагогастродуоденоскопія, колоноскопія, цистоскопія та бронхоскопія – визначено пріоритетними послугами та будуть безоплатними для українців. На це у Програмі медичних гарантій, що у повному обсязі запрацюють у 2020 році, виділено близько 1 мільярда гривень.
02 Січня, 2020 р., 16:19
02 січня 2020 року відбулася робоча зустріч, під час якої було підписано договір про співпрацю за окремими напрямами діяльності, в тому числі для обміну даними про вільні робочі місця між службою зайнятості та суб'єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні. Сторони можуть співпрацювати за наступними напрямками діяльності:
30 Грудня, 2019 р., 20:05
Закінчується грудень місяць, який був дуже насиченим творчими подіями  для учнів Яготинської дитячої школи мистецтв. А ще, це закінчення І семестру навчання, що співпадає з Новорічними  та Різдвяними святами.  Новий рік – це свято, коли  малеча вірить в дива, очікує бажаних подарунків.  А ще, попереду зимові канікули на які з нетерпінням чекають не тільки діти, а й їх батьки.  Та яке Новорічне свято без новорічного концерту. Талановиті учні школи вирішили зробити своєрідний, передноворічний музичний подарунок для своїх батьків, рідних та друзів.
29 Грудня, 2019 р., 09:56
Шановні українці! 2019 рік був визначальним для нашої держави. Разом із вами ми повністю перезавантажили систему влади, привівши до неї нових, ефективних і, головне, відповідальних політиків. Я дуже хочу, щоб у 2020 році в кожному районі, в кожному місті, в кожній родині ви дійсно відчули позитивні зміни від нашої роботи.
28 Грудня, 2019 р., 15:13
Нещодавно, затамувавши подих із надією на порятунок студентів та викладачів, вся країна спостерігала за пожежею, що виникла в Одеському коледжі. Проте  дива не сталося, пожежа зробила свою справу зруйнувавши не лише будівлю, але й людські життя.  Так, в результаті пожежі постраждали понад 30 осіб, 16 з яких загинули.
28 Грудня, 2019 р., 08:55
Шановні жителі Яготинщини!
28 Грудня, 2019 р., 08:35
В період з 24 грудня по 27 грудня інспекторський склад Яготинського районного сектору провів позапланові перевірки дитячих дошкільних закладів та загальноосвітніх шкіл таких як: ДНЗ № 3 «Ромашка» та ДНЗ № 4 «Пролісок», Яготинського НВК № 3 та Яготинська ЗОШ № 1 .
28 Грудня, 2019 р., 08:11
Зимова пора – час Новорічних та Різдвяних свят. Але їх святкування може принести не тільки радість, але й біду. Недотримання правил пожежної безпеки під час святкування може перетворити вашу оселю на гори попелу, а свято – на трагедію. Аби не зіпсувати свято собі та своїм близьким дотримуйтесь наступних правил:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування