Відбулось засідання колегії районної державної адміністрації

Дата: 16.01.2020 14:43
Кількість переглядів: 642

Фото без описуСьогодні, 16 січня під керівництвом виконувача обов’язків голови адміністрації Тетяни Сухенко в приміщенні Яготинської райдержадміністрації  відбулось чергове засідання колегії.

В засіданні колегії взяли участь члени колегії, керівники установ та організацій району, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, засоби масової інформації.

Перед початком колегії голова райдержадміністрації Тетяна Сухенко представила присутнім новопризначеного військового комісара В’ячеслава Проніна, який був призначений 10 січня 2020 року.

         На розгляд колегії райдержадміністрації було винесено ряд питань, що стосувалися: перегляду розміру нарахувань плати за послуги з централізованого опалення для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу за грудень 2019 року; впровадження медичної реформи у вторинній ланці медицини та перспективи розвитку комунального  некомерційного підприємства «Яготинська центральна районна  лікарня» Яготинської районної ради  у 2020 році; виконання в Яготинському районі  Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» за 2019 рік та стан виконання контрольних документів у структурних підрозділах райдержадміністрації, територіальних органах центральних органів виконавчої влади та в органах місцевого самоврядування за 2019 рік.

За підсумками засідання колегії виконувачем обов’язків голови адміністрації Тетяною Сухенко надано ряд доручень до виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування