Новини

29 Грудня, 2020 р., 08:38
З 1 січня 2021 року діятимуть нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів, а також єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
28 Грудня, 2020 р., 15:00
ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадує клієнтам про необхідність щомісяця (станом на перше число) передавати покази електролічильника. Для цього в компанії створені зручні дистанційні сервіси. Ними можна скористатися і для отримання консультацій щодо послуг компанії, ознайомитися з переліком необхідних документів, оформити заяву на певні послуги. Головна перевага дистанційних каналів – вони допомагають зекономити час та вирішити низку питань дистанційно - не виходячи з дому, а отже - безпечно. Сервіси доступні 24/7.
28 Грудня, 2020 р., 10:12
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення відповідальності за декларування недостовірної інформації та неподання суб’єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування» № 1074-ІХ.
28 Грудня, 2020 р., 10:10
Відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 11.11.2020 №2593 «Про затвердження змін до порядку надання первинної медичної допомоги та Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян», затверджено зміни до Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян, затвердженої наказом МОЗ України від 13.11.2001 №455 (далі – Інструкція №455). Про це повідомляє відділ перевірки обґрунтованості видачі листків непрацездатності управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області.
28 Грудня, 2020 р., 10:06
Щоденна інформація станом на 28 грудня 2020 року.
28 Грудня, 2020 р., 09:59
До Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді звернулась мама-вихователь дитячого будинку сімейного типу Марія Роговець, яка не змогла бути осторонь проблем сімей, які потребують допомоги. З її ініціативи та завдяки допомоги родини Сахно Олександра та Оксани  солодкі подарунки  отримали  сім’ї, які перебувають на обліку в ЯРЦСССДМ. Загалом охоплено 31 родину, в них 102 дитини.
28 Грудня, 2020 р., 09:40
Карантин та пандемія змінили світ та перенесли людство в іншу реальність. Усі ми підлаштовуємося до нових умов, але деякі родини буквально опинилися на межі виживання.  За тісної співпраці  Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та благодійної організації «Благодійний фонд « Клуб Добродіїв »,  працівники центру  отримали продуктові набори для сімей, які виховують дітей  та перебувають на обліку в центрі.  До наборів входять: борошно, цукор, макаронні вироби, олія, гречка, рис, молоко згущене, томатна паста, тушонка, горох, манка, вівсяні пластівці, чорний молотий перець. Цих продуктів вистачить родинам приблизно на 2-3 тижні.  71 продуктовий набір вручили працівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та інспектор з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області 59 родинам, які виховують 157 дітей. 
28 Грудня, 2020 р., 08:23
Депутати обласної ради затвердили програму «Здоров’я Київщини». Вона розрахована на три роки. Загальний обсяг її фінансування склав понад 2 млрд грн, із яких майже 1 млрд – кошти обласного бюджету.
24 Грудня, 2020 р., 08:47
Шановні працівники архівних установ!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування