Вітання голови адміністрації з Днем працівників архівних установ

Дата: 24.12.2020 08:47
Кількість переглядів: 322

Фото без описуШановні працівники архівних установ!

Щиро вітаю з Днем працівників архівних установ усіх зберігачів безцінної спадщини нашого народу, яка ґрунтується на документах, фактах і реальних подіях.

Архівні матеріали – це документальна скарбниця кожного народу, що накопичує людство віками, це історія кожного громадянина та епохи загалом. Ви, працівники архівних установ, виконуєте  важливу місію – бережете історичну пам’ять, збираєте та задокументовуєте факти сьогодення, потрібні, перш за все, нащадкам.

Це свято є проявом шани та поваги всім, хто дбайливо зберігає сторінки тисячолітньої писемної історії українського народу. Збираючи документи й зберігаючи їх для прийдешніх поколінь, архівісти виконують важливу і відповідальну місію. Неможливо переоцінити необхідність щоденної роботи архівістів. Завдяки їх сумлінній праці в архівах зібрано документи, що розповідають про минуле краю і його славних людей. Саме працівники архіву допомагають відновити правду, назвати нові історичні факти, згадати забуті імена і події, цим самим забезпечуючи міцне науково-інформаційне підґрунтя розвитку держави. Тому їх професіоналізм і висока відповідальність, відданість обраній справі і надалі будуть запорукою дбайливого збереження безцінної національної спадщини, створення об'єктивного літопису нашого краю і держави в цілому.

Завдяки вашій професійній діяльності стали можливими доступ до документальної бази досліджень, утвердження історичної правди і справедливості.. Переконані, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі. Тож зичимо аби ваша важлива праця завжди була плідною та натхненною, дарувала вам радість та задоволення.  

Тож щиро вітаємо всіх, хто присвятив своє життя збереженню документальної пам'яті нашої країни і бажаємо міцного здоров'я, щастя, добра і злагоди вам і вашим родинам. Успіхів і натхнення вам у відповідальній і благородній справі.

З повагою

голова адміністрації                                                                         Олександр КУДРЯВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування