13 вересня Яготинський район долучився до святкування обласного заходу щодо збереження сімейних цінностей й відповідального батьківства – Всесвітнього дня батька

Дата: 17.09.2018 16:55
Кількість переглядів: 533

Фото без описуУчасників заходу «Тепло татусевих долонь» привітали в м. Ірпінь, що на Київщині: заступник голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслав Кучер, заступник Ірпінського міського голови Олена Чернявська, начальник служби у справах дітей та сім`ї Київської ОДА Наталія Онопрієнко-Капустіна, начальник Управління державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області Володимир Мухін.

 

Майстер-класи по риболовлі, катання на човнах, гра в шахи, шашки, запуск повітряних зміїв, командне приготування вуличної їжі, зокрема барбекю-вечірка, та багато інших активностей підготували організатори свята. Неймовірно душевну атмосферу цього заходу створили пісні у виконанні переможця телевізійного шоу «Голос країни» отця Олександра Клименка.

Від Яготинського району в заході взяли участь багатодітний батько Яцина Тарас Валентинович та четверо його діток. Він разом з дружиною народили та виховують 6 дітей, створили сприятливі умови для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Служба у справах дітей та сім’ї

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування