Презентація військової служби за контрактом у Державній прикордонній службі України

Дата: 25.01.2019 18:58
Кількість переглядів: 691

Фото без опису24 січня 2019 року на базі Яготинської районної філії КОЦЗ пройшла презентація роботодавця-Державної прикордонної служби України.
Перед запрошеними виступила представник роботодавця- старший офіцер Окремого регіонального центру комплектування м. Київ  майор Марія Шевченко та інспектор прикордонної служби-майстер відділення КДЛ впс «Бориспіль» (Термінал D) старшина Марія Чубун. Вони розповіли про загальний зміст, умови та терміни проходження військової служби за контрактом у Державній прикордонній службі, основні професії, що потребують укомплектування (інспектор прикордонної служби, водій автотранспортних засобів (категорії В,С,В,Е),механік, технік, кухар, фельдшер та ін.), наголосила на перевагах служби:

–грошове забезпечення від 13 000 грн.;
-можливість отримати вищу освіту у Національній академії ДПСУ;
-набути або підвищити кваліфікацію з кінології, паспортної роботи, медичної підготовки, інженерної механіки, управління сучасними зразками озброєння та техніки, автоматизації та зв’язку;
-гарантовані соціальні пільги, як під час служби, так і при звільненні з військової служби в запас.

- перспективи працевлаштування у зв'язку з відкриттям терміналу F аеропорту «Бориспіль».
Яготинська района філія КОЦЗ  і надалі буде продовжувати активно співпрацювати з представниками Прикордонної служби.

Учасники заходу (24 особи з числа безробітних) спілкувались з представником роботодавця, отримували відповіді на конкретні запитання.
В результаті проведеного заходу 7 осіб  виявили неабияку зацікавленість, але потребують час для зваженого обміркування відповідального кроку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування