Реальні перспективи працевлаштування молоді

Дата: 25.01.2019 19:08
Кількість переглядів: 430

Згідно плану проведення профорієнтаційної роботи 24 січня 2019 року відбулася зустріч студентів  Чорнобильського медичного коледжу з старшим офіцером Окремого регіонального центру комплектування м. Київ майором Марією Шевченко та інспектором прикордонної служби-майстером відділення КДЛ впс «Бориспіль» (Термінал D) старшиною Марією Чубун.Зустріч проходила в дружній атмосфері. Під час заходу були надані роз'яснення щодо основних вимог до кандидатів, перспективи професійного та кар'єрного зростання, престижність служби за контрактом, про можливість навчання у вузі прикордонної служби – Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького, а також  про перспективи працевлаштування у зв'язку з відкриттям терміналу F аеропорту «Бориспіль».

   Змістовна розповідь старшого офіцера супроводжувалась наведенням прикладів з власної професійної діяльності, позитивним налаштуванням студентів. Молодь мала змогу прослухати інформацію про завдання, становлення та розвиток прикордонної служби, про переваги військової служби, витривалість, високий рівень професіоналізму та відповідальність охоронців Державного кордону України.

    Студенти коледжу проявили зацікавленість у висвітлених питаннях і було багато запитань на які аудиторія студентів  отримала вичерпні відповіді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування