До уваги громадян!

Дата: 04.11.2019 11:36
Кількість переглядів: 601

Фото без описуЗ яких би надстійких і міцних сучасних матеріалів не було виготовлено дорожнє покриття, з часом, під впливом інтенсивного дорожнього руху, негативного впливу погодно-кліматичних умов та ряду інших різних факторів, покриття починає руйнуватися. У зв’язку з цим виникає необхідність в капітальному або поточному ремонту практично всіх доріг.

Враховуючи сприятливі погодні умови, сьогодні активно продовжуються роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення С102519 Хлібоприймальний пункт - М-03 на ділянці км 0+300 - км 3+450 (м. Яготин, вул. Толбухіна).

Роботи виконує підрядне підприємство ТОВ «ДП «Магістраль».

Так, на першому етапі відновлення автодорожнього полотна запланованого на 2019 рік в межах виділеного фінансування продовжуються роботи з укладання вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття, протяжністю 2 км. Наразі роботи проходять у напрямку від траси Київ - Харків.

Роботи по укладанню асфальтобетону проводяться з дотриманням норм та стандартів сучасного дорожнього будівництва.

Закликаємо учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і бути уважними та неухильно виконувати вимоги дорожніх знаків щодо обмеження руху на ділянках проведення ремонтних робіт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування