Новини

30 Жовтня, 2020 р., 10:11
За участі Президента України Володимира Зеленського відбулося термінове позачергове засідання Кабінету Міністрів, на якому ухвалено розпорядження, що дасть змогу розблокувати діяльність Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).
30 Жовтня, 2020 р., 08:47
Шановні працівники соціальної сфери!  Прийміть сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників соціальної сфери!
30 Жовтня, 2020 р., 08:07
Працівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді продовжують тримати на постійному контролі сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. Найбільш соціально вразливими є сім’ї з дітьми, де батьки з певних причин не можуть забезпечити належного утримання та догляду за дитиною та сім’ї, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків.
29 Жовтня, 2020 р., 11:09
У Київській області 1074 жителів перебувають у лікарнях. Йдеться про 783 хворих із підтвердженим діагнозом коронавірус і 291 пацієнта, який ще очікує результатів ПЛР-тестування.
29 Жовтня, 2020 р., 11:07
З початку епідемії в Київській області  зроблено понад  147 тисяч ПЛР-тестів хворим з підозрою на COVID-19, контактним особам, медпрацівникам. З них лабораторно підтверджено 15465  випадків. Про це сьогодні під час щотижневого он-лайн брифінгу повідомила директор департаменту охорони здоров‘я Київської облдержадміністрації Олена Єфіменко.
29 Жовтня, 2020 р., 11:06
В Київській області в умовах адаптивного карантину працює 780 закладів дошкільної освіти, які відвідує майже 55 тисяч дітей. на карантині перебувають 14 садочків. Про це сьогодні, 28 жовтня, під час онлайн брифінгу повідомила директор департаменту охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації Олена Єфіменко.  
28 Жовтня, 2020 р., 16:12
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та повідомлення центрального органу виконавчої влади з питань забезпечення формування та реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування про прийняття працівника на роботу в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України –  ст.24 Кодексу законів про працю України.
28 Жовтня, 2020 р., 13:59
З початком карантинних обмежень електронізація взаємин з різними державними органами увійшла у нашу повсякденність. Це стосується, зокрема, й можливості онлайн реєстрації в державній службі зайнятості та отримання статусу безробітного для власників цифрового підпису через портал Дія.
28 Жовтня, 2020 р., 10:52
28 жовтня всі українці відзначають одну з найбільш значущих дат в історії своєї держави — День звільнення України від нацистських загарбників.  Саме в цей день у 1944 році відбулося остаточне вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників за межі сучасної України та було покладено край поневоленню нашої території нацистами і лиходійствам, які вони чинили.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування