На травневі свята мешканців Київської області закликають залишатися вдома

Дата: 08.05.2020 08:47
Кількість переглядів: 323

Фото без описуВ Україні до 22 травня 2020 року тривають карантинні обмеження. У зв’язку з цим цьогоріч у День  пам’яті та примирення 8 травня і у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня масові заходи у районах та містах Київської області проводитись не будуть. Київська обласна державна адміністрація закликає жителів області провести 8 та 9 травня вдома.

Із дотриманням карантинних обмежень у пам’ятні дні на Київщині відбудуться покладання квітів від громад до Вічного вогню на Меморіальному комплексі Солдатської слави та до пам’ятників, пам’ятних знаків загиблим воїнам.

Керівництво області вшанує пам’ять про загиблих покладанням квітів на території Національного музею–заповіднику «Битва за Київ у 1943 році».

Також до 75-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні жителі області можуть переглянути тематичні онлайн стенди та експозиції, підготовлені музеями на офіційних сайтах.

«Вперше за десятки років ми будемо відзначати пам’ятні дні 8 та 9 травня вдома. Та найважливіше те, що ми робимо це для того, аби зберегти життя та здоров’я, – зауважує тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін. – Вбережіть себе та своїх близьких, друзів, знайомих від небезпечного вірусу, який вже забрав мільйони життів по усьому світу. Залишайтеся вдома!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування