ДИТЯЧІ КНИГИ ВІД БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "КЛУБ ДОБРОДІЇВ"

Дата: 06.05.2020 16:56
Кількість переглядів: 499

За тісної співпраці  Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та благодійної організації «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв»,  цього тижня отримали чудові дитячі казки, які завдяки сучасним технологіям «оживають» на сторінках(казки з доповненою реальністю). І вже сьогодні частина родин отримали такі книги. В набір входить 3 казки: «Кіт у чоботях», «Лускунчик і мишачий король» та «Спляча красуня».

Набори діткам на передодні Міжнародного дня сім’ї вручили працівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та інспектор з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області. Загалом центр отримав більше 100 таких наборів. Робота триває, адже книги ще  отримають діти позбавленого батьківського піклування, вихованці дитячих будинків сімейного типу, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, одинокі матері, сім’ї де є особи з особливими потребами, сім’ї учасників АТО/ООС, внутрішньо  переміщені особи, сім’ї  які перебувають у складних життєвих обставинах та інші соціально-незахищені верстви населення, які перебувають на обліку в ЯРЦСССДМ.

Карантин став справжнім випробуванням для багатьох сімей.  Під час карантину звичний стан речей для дітей дуже змінився – вони сумують за своїми друзями, бо не мають можливості вільно гуляти та виходити на дитячі майданчики. Саме для того, щоб подарувати трохи радості дітям, було проведено роботу з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв» та забезпечено знайомство дітей із книгами казкової серії WowBox та доповненою реальністю (AR), яку розробила продюсерська компанія ART NATION в партнерстві з Нова Пошта.

Ми віримо в силу читання для розвитку особистості та підтримуємо тренд навчання протягом життя. Замість протиставлення книги та гаджетів, їх об’єднали для WOW- сімейного дозвілля. Читайте та грайтесь!

Яготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щиро вдячний Благодійній організації «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв» за небайдужість та турботу до наших діточок !

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування