ПРОБНЕ ЗНО ВІДБУДЕТЬСЯ ВДОМА

Дата: 15.06.2020 08:32
Кількість переглядів: 426

Фото без описуЗважаючи на невтішну епідеміологічну ситуацію в країні, Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови про карантинні обмеження.

Одна із змін стосується пробного зовнішнього незалежного оцінювання, яке мало відбутися 15 та 17 червня 2020 року. Звертаємо увагу: організоване проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання скасовано. Однак бажаючі пройти пробне тестування можуть це зробити, не виходячи з дому.  За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, учасники пробного ЗНО матимуть змогу зайти на свої інформаційні сторінки, завантажити тестовий зошит з української мови і літератури, виконати завдання тесту та надіслати свої відповіді для перевірки.

Водночас заклади освіти Київської області готуються до основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання. З 15 червня в департаменті освіти і науки розпочне  роботу  «гаряча» лінія з питань підготовки, організації та проведення ЗНО. Телефон гарячої лінії: 278-23-42. Дзвінки будуть прийматися з 09.00 до 18.00 з понеділка по суботу включно.

Щоб убезпечити від інфікування учасників тестування, АТ «Укргазвидобування» 12 червня надав Київськійобласті благодійну допомогу у вигляді засобівіндивідуального захисту, зокрема медичних масок для учасників тестування та працівників пунктів проведення ЗНО, а також халатів для медичних працівників, які будуть чергувати на пунктах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування