Новини

11 Серпня, 2020 р., 15:46
З 1 серпня 2020 року 461 утриманцю (по Київській області) з числа членів сімей осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та загинули (померли) внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, буде призначено адресну допомогу до пенсійної виплати.
11 Серпня, 2020 р., 12:10
Пожежна безпека житла – не марнування часу. Кожен член сім’ї може почуватися безпечно тільки тоді, коли добре знатиме основи пожежної безпеки і правила поведінки під час пожежі. 
10 Серпня, 2020 р., 14:02
09 серпня о 15:20  до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про загорання сухої трави в м. Яготин по вул. Пирятинська. На місце виклику направлено 1  відділення 28 – ДПРЧ м. Яготин
10 Серпня, 2020 р., 13:54
Торгівля людьми є одним із найсерйозніших злочинів проти людини, який має як економічні, так і соціальні, педагогічні, психологічні причини. Незважаючи на здійснення певних зусиль з боку держави в напрямку протидії торгівлі людьми – прийняття та виконання Комплексної програми протидії торгівлі людьми, ця проблема залишається актуальною. Міністерство соціальної політики України, як національний координатор у сфері протидії торгівлі людьми, анонсувало проведення Всеукраїнської інформаційної кампанії до якої долучилася і служба зайнятості.
10 Серпня, 2020 р., 10:08
08 серпня о 23:06  до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про загорання сміття в м. Яготин по вул. Вокзальна. На місце виклику направлено 1  відділення 28 – ДПРЧ м. Яготин
10 Серпня, 2020 р., 08:54
Департамент економічного розвитку і торгівлі Київської обласної державної адміністрації підготував карту ринків Київської області. Найближчий ринок у межах Київщини тепер можна обирати інтерактивно.
10 Серпня, 2020 р., 08:32
Аби перерви в електропостачанні не стали несподіванкою, Київобленерго розповідає як клієнтам перевіряти свою адресу в переліку об’єктів, де заплановано проведення ремонтних робіт. Швидко і легко дізнатися про планове відключення світла у Київській області можна за допомогою сайту компанії – дистанційно, без дзвінка до кол-центру. Для забезпечення надійним електропостачанням кожного клієнта області, енергетична інфраструктура вимагає регулярної технічної підтримки, оновлення та модернізації. Для проведення більшості робіт необхідно знеструмлення об’єктів. Від цього залежить безпека людей, які ремонтують обладнання.
10 Серпня, 2020 р., 08:30
7 серпня відбулося засідання Державної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, де розглядалися питання щодо погіршення епідемічної ситуації, яка склалася в Україні у зв’язку із суттєвим збільшенням кількості захворілих на COVID-19.
07 Серпня, 2020 р., 16:48
Професія лікаря-ветеринара – одна з найдавніших, найгуманніших, найблагородніших, яку обирають за покликанням. З кожним роком зростає її значимість у суспільстві. Адже, забезпечуючи профілактику, діагностику та лікування тварин, гарантії якості та безпеки агропромислової продукції, ви відвертаєте загрозу для життя та здоров’я наших жителів району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування