Як за лічені хвилини дізнатися про планові перерви в електропостачанні у Київській області?

Дата: 10.08.2020 08:32
Кількість переглядів: 682

Фото без описуАби перерви в електропостачанні не стали несподіванкою, Київобленерго розповідає як клієнтам перевіряти свою адресу в переліку об’єктів, де заплановано проведення ремонтних робіт. Швидко і легко дізнатися про планове відключення світла у Київській області можна за допомогою сайту компанії – дистанційно, без дзвінка до кол-центру.

Для забезпечення надійним електропостачанням кожного клієнта області, енергетична інфраструктура вимагає регулярної технічної підтримки, оновлення та модернізації. Для проведення більшості робіт необхідно знеструмлення об’єктів. Від цього залежить безпека людей, які ремонтують обладнання.

«ДТЕК діє в інтересах України – оновлює мережі та енергетичну інфраструктуру регіону, для того, щоб в будинку кожного клієнта було світло і комфорт. Цього року ми інвестуємо понад 342 млн грн. в розвиток енергетичної інфраструктури Київщини. Планові відключення – це найефективніший спосіб проводити технічне обслуговування та модернізацію електромереж. Завдяки цим роботам значно зменшується кількість аварій, а отже у людей рідше непередбачувано зникає світло», – розповів генеральний директор Київобленерго Віталій Шайда.

Про відключення в мережі, які пов’язані з проведенням планових ремонтних робіт або технічного обслуговування, компанія завчасно попереджає мешканців області на офіційному веб-сайті у розділі «Планові відключення». Тут вказуються об’єкти та адреси відключень, орієнтовний період відсутності електроенергії.

Короткий відео-огляд про те, навіщо енергетики проводять планові відключення можна подивитися на сторінці у Facebook.

Інформація про планові відключення дає можливість клієнтам підготуватися та уникнути незручностей на час знеструмлення. Якщо ви не знайшли свою адресу – перевірте інформацію у розділі «Аварійні відключення». Якщо ваша адреса там є – енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання, дублювати заявки дзвінками не потрібно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування