Новини

29 Липня, 2020 р., 14:06
29 липня о 11:27  до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про загорання стерні в с. Панфили по вул. Сомківська. На місце виклику направлено 1  відділення 28 – ДПРЧ м. Яготин
29 Липня, 2020 р., 12:11
Зберігання насіннєвого матеріалу — завершальний етап технологічного процесу в насінництві. Його завдання - зберегти посівні якості насіння. Найпоширеніші причини погіршення якості насіння під час зберігання: самозігрівання, наявність комах, кліщів і мікроорганізмів, вплив низьких температур, підвищення вологості, проростання. Запобігти цих негативних явищ можна ретельною підготовкою насіння, правильним розміщенням його в складі, дотриманням оптимального режиму зберігання й постійним спостереженням за ним.
29 Липня, 2020 р., 10:03
Основою аграрного сектору в Україні має бути переробка, — Денис Шмигаль
29 Липня, 2020 р., 08:56
28 липня о 16:55  до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про загорання трав’яного  настилу в с. Капустинці по вул. Шевченка. На місце виклику направлено 1  відділення 28 – ДПРЧ м. Яготин
28 Липня, 2020 р., 16:52
Насіння канабісу, загалом 1985 насінин, митники виявили у міжнародному поштовому відправленні, яке надійшло з Іспанії до України на адресу мешканця Сум.
28 Липня, 2020 р., 16:43
З метою врегулювання питань щодо порядку обліку коштів, які надходять як забезпечення тендерної пропозиції/пропозициції або забезпечення виконання договору про закупівлю, та встановлення єдиних підходів при їх казначейському обслуговуванні проведено засідання Методологічної ради з розгляду питань функціонування та розвитку Державної казначейської служби України від 14.05.2020, за результатами якого Державна казначейська служба України (далі – Казначейство) повідомляє наступне.
28 Липня, 2020 р., 16:39
Міністерство юстиції презентувало новий мобільний додаток  «Безоплатна правова допомога» (БПД), який «спростить» доступ до правосуддя.
28 Липня, 2020 р., 15:48
Проблема загибелі людей на водоймах особливої актуальності набуває зазвичай у купальний сезон, хоча насправді водна стихія здатна забирати життя тих, хто не дотримується відповідних правил, практично цілорічно.
28 Липня, 2020 р., 15:44
Під час гарячої пори збирання врожаю розпочинається на жаль, не зважаючи на заборони, період, коли на полях відбувається випалювання стерні, соломи та інших пожнивних решток. Мало хто переймається тим, що випалювання може призвести до пожежі на сусідніх полях та знищити урожай. Слід зауважити ще те, що вогонь може перекинутися на розташовані поруч житлові будинки та спричинити загибель людей. Спалювання соломи на полях може призвести до масових пожеж, що тягне за собою значні матеріальні збитки. Їдкий дим, який виникає під час спалювання соломи, загрожує здоров’ю людини, негативно впливає на навколишнє середовище: знижується родючість ґрунту, забруднюється повітря.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування