Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Дата: 28.12.2019 08:55
Кількість переглядів: 505

Фото без описуШановні жителі Яготинщини!

Щиросердечно вітаємо вас з наступаючим Новим роком та світлим Різдвом Христовим!

У ці святкові дні ми перегортаємо ще одну сторінку нашої історії. Історії держави, Яготинщини, кожного з нас. Так уже повелося, що під завісу року нинішнього й у переддень прийдешнього згадуємо ключові події останніх дванадцяти місяців та дякуємо Всевишньому за добрі дні прожитого року. Дякуємо один одному за щоденну працю задля сьогодення та щасливого майбутнього наших дітей, задля світлого майбутнього України!

Ми прожили цей рік на одному диханні, як єдина українська родина. У спільній боротьбі за право жити в незалежній і соборній країні кожен із нас відчував свою відповідальність. За Україну, за рідний край, за свої сім’ї та родини.

Рік, що завершується, збагатив усіх нас новим досвідом та згуртував навколо спільних цілей. Він був непростим та водночас багатим на пам’ятні події, сповнений напруженою працею, пошуком правильних рішень, далекосяжними планами та значними результатами. Разом ми продовжили розвивати економіку району загалом та  забезпечували належний соціальний захист наших краян, зберегли суспільну злагоду.

Переконані, що новий рік стане наступним важливим етапом в реалізації тих перетворень, які ми здійснюємо сьогодні. Головне – пам’ятати, що наша сила – в єдності, у взаєморозумінні та взаємній підтримці. Тож давайте вірити в себе, самовіддано працювати задля своїх родин та всієї України – лише разом ми зможемо подолати ті виклики, що ставить перед нами життя.

Висловлюю вдячність усім жителям району за розуміння і підтримку, за стійкість та оптимізм. Нашим захисникам-військовим, і особливо тим, хто зустрічає свята на передовій – низький уклін та щира вдячність за мужність і високий патріотизм. Вічна пам’ять тим Героям, які розділяють з нами світлу радість Різдва з небес!

Нехай з останніми хвилинами старого року вас покинуть життєві труднощі та негаразди, а Новий 2020 рік буде щедрим на гарні події, позитивні зміни, професійні здобутки та нові досягнення.

Нехай Новий рік наповнить ваше життя світлою радістю і теплом, виправдає всі надії, обдарує щедрою долею, міцним здоров’ям, щастям, любов’ю і затишком в оселях, додасть невичерпної енергії для здійснення усіх гарних задумів і сподівань.

Хай рік прийдешній і різдвяні свята – вісники оновлення, віри у диво та здійснення мрій будуть щасливими для кожного і для всієї України, принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому та належний розвиток нашої країни за європейськими стандартами.

Хай панує у душах Віра, Надія та Любов.

Щасливих і веселих свят!

З повагою 

виконувач обов'язків голови адміінстрації                                                 Т. СУХЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування