Відбулося засідання оргкомітету з підготовки до відзначення Дня працівників сільського господарства

Дата: 13.11.2018 20:55
Кількість переглядів: 398

13 листопада 2018 рокуФото без опису відбулось засідання оргкомітету з підготовки відзначення у Яготинському районі Дня працівників сільського працівника, яке провела перший заступник голови райдержадміністрації Т.П.Сухенко.

В засіданні взяли участь в.о. начальника управління економіки та агропромислового розвитку, торгівлі та інвестиції П.А.Іваніщенко, начальник відділу культури, національностей, туризму та релігії О.С.Красна, в.о. начальника організаціно-аналітичного забезпечення та роботи з органами місцевого самоврядування А.О.Кирик, в.о. директора Яготинського районного будинку культури Т.М.Друченко та художній керівник районного будинку культури Н.Вовк.

В ході наради обговорено питання щодо дати та місця проведення святкових заходів, уточнено організаційні та підготовчі питання, визначено відповідальних осіб, розглянуто пропозиції від сільгосппідприємств щодо відзначення кращих хліборобів обласними і районними відзнаками, обговорено загальне бачення заходу, озвучили проблемні питання та узгодили окремі деталі.

Так, святкування професійного свята аграріїв, відбудеться в районному будинку культури 16 листопада 2018 року о 13.00 год.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування