Олімпіада з іноземних мов – користь для кожного

Дата: 13.11.2018 19:36
Кількість переглядів: 391

Фото без описуОлімпіада – це вид змагання, що стимулює потяг окремих учнів до самоосвіти, виховує наполегливість, поглиблений інтерес до предмета, вміння долати труднощі, виробляє навички роботи з довідковою та науково-популярною літературою. Учнівські олімпіади – додаткове поле вияву природно обдарованих та індивідуально зацікавлених учнів.

Найбільш суттєвий внесок у підготовку й проведення олімпіадних змагань вносить учитель – компетентний помічник і консультант, організатор колективної чи самостійної пізнавальної діяльності, який безпосередньо працює з дітьми, організовує і проводить шкільний тур олімпіади, готує своїх учнів до наступних етапів.

Олімпіада приносить користь лише тоді, коли є кінцевим етапом цілого комплексу групових, індивідуальних, класних та позакласних закладів і коли їм передує велика підготовча робота всього педагогічного колективу.

У суботу, 10 листопада 2018 року, відбувся районний етап олімпіад із англійської, німецької, французької мов участь в олімпіаді взяли понад 40 учнів.

Віримо, що кожному учаснику олімпіади, вона принесла користь і задоволення, а ще прагнення до вдосконалення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування