«Вояцький дух»

Дата: 13.11.2018 19:32
Кількість переглядів: 386

Фото без описуНещодавно, 8 – 10 листопада 2018 року на базі в/ч А2345, що дислокується в смт. Городок Житомирської області відбулась обласна відкрита військово-патріотична гра «Вояцький дух». Захід був спрямований на підвищення рівня готовності молоді до територіальної оборони та служби в Збройних Силах України.

До заходу були залучені 9 клубів та гуртків військово-патріотичного напряму Київської області, які показали високі результати в 2018 році та пройшли попередній відбір. Серед них – гурток «Джура» Яготинського РБДЮТ, представників Яготинської паланки УДЮТ «Січ».

Програма заходу передбачала візитку від команди, вогневу підготовку - стрільби з ПМ (пістолет Макарова) та АК- 74 (автомат Калашникова), розбирання та збирання АК-74, метання навчальної гранати, снайперську підготовку. Фізичну підготовку - підтягування на перекладині та розгинання і згинання рук на брусах, стройову підготовку, де команди демонстрували основні стройові прийоми. Цілевказування передбачало визначення азимуту та дистанції (до ворожого об’єкту).

Далі були змагання із саперної підготовки, військового рукопашу, тактичної домедичної підготовки.

Представники пейнтбол-клубу «Гепард» та інструктори від команд провели змагання з тактичного бою за допомогою імітатора вогневого контакту «Лазертаг».

В цих видах змагань яготинці здобули перше місце зі стройової підготовки, друге місце зі стрільби з ПМ, третє місце – зі снайперської підготовки, а також були другими в поза конкурсному виді – інтелектуальної вікторини знавців історії українського війська.

Честь Яготинщини захищали Бахмач Ярослав (Яготинський НВК № 2), Адаменко Сергій, Андрусенко Іван, Бусло Іванна, Гупалюк Анастасія (Яготинський НВК № 3), Шишкін Денис – вихованець туристсько-краєзнавчого гуртка Яготинського РБДЮТ.

Очолював команду Шевченко В.В. – керівник гуртків Яготинського РБДЮТ та Сидоренко Іван – студент ІІ курсу Полтавської державної аграрної академії.

Захід відбувся за підтримки управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА, Київського обласного молодіжного центру, Всеукраїнського об’єднання військово-патріотичних організацій, відділом освіти, молоді та спорту Яготинської РДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування