В Годунівці відкрили відремонтований фельдшерський пункт

Дата: 29.03.2019 20:55
Кількість переглядів: 819

Фото без опису29 березня голова адміністрації В.С.Шмигановський  разом з головним лікарем КНП «Яготинський ЦПМСД» І.І.Сахном відвідали с. Годунівка, де було відкрито оновлене приміщення місцевого фельдшерського пункту.

Фельдшерський пункт працює в цьому приміщенні вже багато років. Звичайно, за цей час проводилися поточні ремонти, але роки взяли своє. Фельдшерський пункт потребував капітального ремонту. Ремонт проводився протягом декількох місяців і завдяки співпраці районної влади та керівництва первинної ланки ми сьогодні маємо такий чудовий відремонтований заклад, – розповів головний лікар КНП «Яготинський ЦПМСД»  І.І.Сахно.

ФАП забезпечений медичним обладнанням, необхідними Фото без описумедикаменти для надання першої невідкладної допомоги. Окрему кімнату ФАПу відведено під міні - стаціонар, аби жителі могли на місці отримати ін’єкції не витрачаючи час та кошти на дорогу до районної лікарні. Загалом на проведення ремонту  закладу з районного бюджету було виділено близько 200 тис.грн.

Після урочистостей для гостей провели екскурсію по  відремонтованому приміщені ФПу, щоб мешканці с.Годунівка на власні очі переконалися, що воно відповідає всім сучасним вимогам.

Спілкуючись з громадою В.С.Шмигановський відмітив, що він і надалі будеФото без опису сприяти підтримці та відновленню закладів бюджетної сфери на селі.«Здоров’я населення – основа добробуту держави, тому медичному обслуговуванню має приділятися першочергова увага», – зазначив очільник району.

Варто відзначити, що це вже другий заклад який відремонтовано в 2019 році. Загалом керівництвом райдержадміністрації планується проведення ремонтних робіт також в Жоравському, Фото без описуЛемешівському, Кулябівському медичних закладах.

На завершення зустрічі гості з району передали  у відремонтований ФП нові меблі (шафу, стіл) та набір медичних препаратів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування