До уваги громадян Яготинського району!

Дата: 06.03.2019 20:30
Кількість переглядів: 487

Фото без описуЗ метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців просимо Вас уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації. Для зручності виборців службою розпорядника Реєстру виборців розроблено програмний ресурс «Особистий кабінет виборця».

Для того щоб перевірити свої персональні дані необхідно зайти на офіційний сайт за посиланням www.drv.gov.ua, зайти на вкладку «Особистий кабінет виборця», зареєструватись, внести свої персональні дані і відправити запит, через певний час ви отримаєте інформацію про своє включення до Державного реєстру виборців.

Уточнити та внести зміни до своїх персональних даних виборці Яготинського району можуть за адресою: Яготинська районна державна адміністрація, вул. Незалежності, 110. При собі необхідно обов’язково мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища – ще й документ, що підтверджує ці зміни.

Жителів району, які проживають але не зареєстровані в районі, що відповідно до постанови ЦВК від 13 вересня 2012 року № 893 встановлено порядок забезпечення тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси. Тому наголошуємо, що громадяни, які відносяться до цієї категорії населення можуть подати заяву до відділу ведення Державного реєстру виборців про тимчасову зміну місця голосування не пізніше 25 березня 2019 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування