Ми змінюємо нашу країну. І вона буде країною заможних, вільних і щасливих людей – Президент на Дніпропетровщині

Дата: 06.03.2019 20:26
Кількість переглядів: 409

Фото без описуПрезидент Петро Порошенко в ході робочої поїздки до Дніпропетровської області відвідав Іларіонівську об'єднану селищну територіальну громаду та ознайомився з її інфраструктурою. Зокрема, Глава держави заслухав доповідь про будівництво нового дитячого садка, який має бути введений в експлуатацію у травні цього року, та ознайомився із проектами реконструкції опорної школи та стадіону.

Під час спілкування із місцевим мешканцями Глава держави висловив переконання, що наша країна розвиватиметься, адже український народ працелюбний. «Ми готові працювати і вдень, і вночі для досягнення наших цілей. Ми перемагаємо, бо змінюємо нашу країну. І ці зміни є всюди», - підкреслив Петро Порошенко.

Він зазначив, що і ця об’єднана громада суттєво змінилася і розвивається. Як приклад він навів будівництво нового дитячого садка та модернізацію і ремонт школи, будівництво дороги, відновлення освітлення. Працює у громаді і підприємство з виробництва сирів.

«Дуже важливо, щоб ми забезпечували ці зміни», - наголосив Президент.

«І все це – розвиток бізнесу, шкіл, дитсадків, будівництво дороги, водоводу і багато чого іншого – це є децентралізація, завдяки якій сьогодні розвиваються наші громади», - сказав Президент і нагадав, що завдяки цій реформі громади отримали кошти, повноваження і можливість самим визначати що будувати.

«Ми стаємо країною повноважних, владних громад, що об'єднують активних і працьовитих людей, які беруть у свої руки місцеву владу і відповідальність за майбутнє громади і воно стає реальністю, а громада змінюється», - наголосив Глава держави.

«Сьогодні у нас є амбіція – бути не просто країною, а великою країною заможних, вільних і щасливих людей. Такою я хочу бачити Україну», - сказав Петро Порошенко.

Крім значних змін та розвитку Дніпропетровщини, Президент також відзначив її внесок у боротьбу за мир.

«Ваша область стала надійним тилом для Збройних Сил України, для нашої армії. Ваша область стала центром волонтерського і добровольчого руху. Ваша область стала притулком для тисяч і тисяч, які рятувалися від російської окупації», - сказав Петро Порошенко, підкресливши, що гордий бути Президентом такої об'єднаної нації і подякував людям за зроблене.

Глава держави також подякував всім, хто зберіг цей Придніпровський край і воїнам, які захищали і захищають зараз Україну та тим, хто віддав за неї найдорожче. «Кожне життя було віддано не даремно. Все це було не даремно, і Україна стане великою країною вільних, заможних і щасливих людей»,- наголосив він.

«Ми ніколи не здамо нашу країну ворогу. Ми ніколи не станемо перед ним на коліна. Ми будемо розвиватися і у нас точно все для цього є», - додав Президент.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування