ЗІ 100-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ ПРИВІТАЛИ ЖИТЕЛЬКУ С.КОПТЕВИЧІВКА КРУГЛЯК ЄВДОКІЮ НЕСТОРІВНУ

Дата: 18.02.2019 19:29
Кількість переглядів: 731

Фото без описуЯк часто ми бажаємо людині прожити сто і більше років. Нам здається, що це дуже багато. Втім, ті, хто дожив до такого поважного віку, кажуть що й не помітили, як ці роки пройшли… Те, що ми називаємо історією і вивчаємо в книгах, для них було звичайним повсякденним життям.

У числі таких ровесників епохи, живих свідків подій буремного 20 століття, яке  перегорнуло свою сторінку, і мешканка села Коптевичівка Яготинського району Кругляк Євдокія Несторівна. Сьогодні вона відзначила свій поважний ювілей – 100 років.

З нагоди поважного ювілею до оселі довгожительки з привітаннями та подарунками завітали голова райдержадміністрації В.С.Шмигановський, сільський голова Ю.Г.Борисенко, начальник Яготинського відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду України Ж.А.Нескорожена.

На адресу ювілярки лунали побажання добра, довголіття, міцного здоров’я, Божого благословення та родинного затишку. Гості вручили довгожительці подарунки та квіти, а також висловили вдячність за її добросовісну, невтомну працю, за яскравий приклад людяності, сили волі, порядності, але найкращим подарунком для Євдокії Несторівни є повага, шана і любов рідних. В цьому мабуть і є секрет її довголіття.

З нагоди 100 –річчя Богданівська сільська рада виділила ювілярці 2000 тис. грн., а щомісячна пенсія Євдокії Несторівни збільшиться на 400 грн.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування