Пам’яті Героїв Небесної Сотні…

Дата: 20.02.2019 18:52
Кількість переглядів: 542

Фото без описуНебесна Сотня – у небесний світ
Полинувши, для нас сказала – жити!
Тож оправдати долі їхніх літ –
Обов`язок народної еліти.

 

Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

Так, 20 лютого Україна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні. З трепетом та гордістю  долучилася до цих подій уся  шкільна громада Яготинщини.

В усіх закладах загальної середньої освіти проведено тематичні заходи: загальношкільні лінійки «День пам’яті Небесної Сотні. Герої не вмирають!»; уроки мужності «А Сотня відлетіла в небеса…»; уроки-реквієми  «Небесна Сотня дивиться на нас», « Герої Сотні – лицарі добра», «У їхніх серцях жила Україна», «Сто небесних ангелів»; години  пам’яті «Хто вмирає в боротьбі, той у серцях живе навіки»; круглі столи «У нашій пам’яті вони назавжди», «Героями народжені»; переглянуто документальні  відеофільми «Перша смерть. Зима, що нас змінила»  та «Пам’яті героїв Небесної сотні.2017. Революція Гідності»,  «Пам’яті ангелів»,  « Майдан стогнав, а Сотня в небо йшла».

Герої не вмирають! Вони завше будуть в наших серцях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування