При КОДА створено Офіс захисту прав інвесторів та підприємців Київщини

Дата: 20.03.2019 18:44
Кількість переглядів: 353

В Київській облдержадміністрації відбулось засідання Круглого столу «Захист прав інвесторів, підприємців та співробітництво з міжнародними інституціями» під головуванням Олександра Терещука. Участь у заході взяли Президент Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine), представники іноземного та вітчизняного бізнесу, фінансових установ та дипломатичного корпусу.

Під час круглого столу обговорювались шляхи її вирішення проблеми захисту прав інвесторів та підприємців в області. Також було підписано меморандум про співпрацю між Київською ОДА та ICC Ukraine.

В рамках заходу презентовано ініціативу голови КОДА – Офіс захисту прав інвесторів та підприємців Київської області, який створено з метою покращення комунікації поміж представниками обласної влади та бізнесу. Робота Офісу буде спрямована на оперативне виявлення фактів порушення законних прав інвесторів та підприємців Київської області посадовими особами.

Офіс захисту прав інвесторів та підприємців Київської області працюватиме під особистим контролем голови КОДА Олександра Терещука та координуватиметься фахівцями-юристами. Будь-який підприємець Київщини зможе звернутися за кваліфікованою юридичною допомогою.

Офіс прийматиме звернення від підприємців щодо фактів зловживань чи бездіяльності з боку посадових осіб обласних або районних органів влади. Звернення будуть прийматись через гарячу лінію КОДА, а безпосередній прийом буде проводитися в приміщенні Офісу захисту прав інвесторів та підприємців Київської області, який працюватиме на постійній основі.

Всі випадки, які потребують залучення громадськості та публічного обговорення будуть обов’язково виноситись на розгляд:

• Ради інвесторів при Київській обласній державній адміністрації;

• Міжвідомчої комісії з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств при Київській обласній державній адміністрації.

«Бізнес на Київщині має почуватися захищеним. Бізнес – це опора нашої Держави. Тому обласна державна адміністрація має стати підтримкою для підприємців, а не бюрократичною перепоною.

Чи це голова районної адміністрації створює штучні перешкоди для бізнесу, чи податковий інспектор або працівник апарату КОДА – відповідатимуть усі без винятку! Виключень не буде!

Підприємці Київщини мають спокійно та впевнено працювати. А наше завдання, як влади, створити комфортний інвестиційний клімат та сприятливі умови для розвитку бізнесу», – наголосив очільник КОДА Олександр Терещук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування