Власникам автомобілів з газобалонним обладнанням спростили життя: тепер не потрібно проходити експертний огляд під час низки процедур

Дата: 21.12.2018 18:11
Кількість переглядів: 446

Фото без описуВ сервісних центрах МВС поступово зникає зайва бюрократія. Автовласникам вже не потрібно проходити експертний огляд при реєстрації газобалонного обладнання та отриманні тимчасового реєстраційного талону під час передачі права користування та/або розпорядження транспортними засобами. Щоправда, потреба реєструвати ГБО залишилась.

Тепер після реєстрації в електронній черзі громадяни отримують ці послуги виключно в адміністратора сервісного центру - без необхідності йти на експертний огляд. Такі зміни передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2018 року №1013 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою внесено зміни до пункту 15 Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів», затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 07 вересня 1998 р. № 1388.  

Зміни внесені з огляду на те, що ані встановлення газобалонного обладнання, ані отримання тимчасового реєстраційного талону не передбачають зміни власника.

“Друзі, приємна новина! Внесли логічні зміни до постанови з державної реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів. Відтепер ще дві послуги, які не передбачають зміни власника, так само не передбачатимуть обов’язкового експертного огляду”, – коментуючи нововведення, зазначив начальник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування